Sarah Jessica Parker je modna kraljica tjedna!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 11.12.2009.

0

Sarah Jessica Parker je svojim fantastičnim londonskim outfitom bez konkurencije zaslužila titulu modne kraljice tjedna!

Penelope Cruz, Mandy Moore i Sarah Jessica Parker

Penelope Cruz, Mandy Moore i Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker je svojim fantastičnim londonskim outfitom bez konkurencije zaslužila titulu modne kraljice tjedna!

Penelope Cruz, prelijepa španjolska glumica i vibše zaštitno lice modne kuće Mango, dojedrila je do Los Angelesa, gdje je uživala u premijeri filma Nine. 35-godišnja Penelope pojavila se u ženstvenoj večernjoj haljini kontroverzne američke dizajnerice i stilistice L'Wren Scott. Ne znamo tko je dizajnirao cipele, ali nije teško primijetiti da idu odlično uz elegantnu haljinu. Penelope je izgled začinila luksuznim nakitom Chopard.

Mandy Moore: Escada i Jimmy Choo

Talentirana i svestrana Mandy Moore, uspješna pjevačica, glumica i modna dizajnerica, odabrala je haljinu financijski posrnule modne kuće Escada. Usprskos problemima, Escada i dalje radi odličan posao, ali je kreacija po našem ukusu malo pretjerana za slatkastu Mandy, koja ostavlja puno bolji dojam u opuštenijoj i jednostavnijoj odjeći. Mandy je uz haljinu obukla i cipele velemajstora Jimmyja Chooa, koje se, nažalost, ne vide na fotografiji. Mandy je snimljena na otvorenju Dubai International Film Festivala.

SJ Parker: L'Wren Scott, Charlotte Olympia i S.J.Phillips

Za kraj prava poslastica! Apsolutno najzanimljiviji look tjedna imala je ikona Seksa i grada, Sarah Jessica Parker, koju su mnogi prerano otpisali s liste kraljica stila. Energična, mladolika, do krajnosti opuštena, Sarah je došla na londonsku premijeru filma Did You Hear About the Morgans?, u kojem je i sama ostvarila mjednu od zapaženijih uloga. Fantastičnu mini-haljinu opet potpisuje L'Wren Scott (čini se da su celebrityji poludjeli za njom!). Cipele su djelo Charlotte Olympije, vruće londonske dizajnerice koju smo nedavno ekskluzivno predstavili hrvatskim zaljubljenicama u modu. Više o tome pročitajte ovdje. Svoje vanserijsko izdanje Sarah je ukrasila nakitom S.J. Phillips.


Povezano