Sara Renar i ShoeBeDo predstavljaju romantičnu Pepe Jeans kolekciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.04.2016.

0

Jedan od najchic svjetskih streetwear brandova, Pepe Jeans, i ovog je proljeća modu s britanskih ulica uspješno preselio na naše

Ulicama je zavladala romantika - čipka i rese, ključan element nove kolekcije, moderne boho-chic estetike. Neukrotivi engleski duh ovog brenda na najbolji je način, kroz ShoeBeDo kampanju, predstavila Sara Renar, mlada kantautorica, poznata po svom također nesputanom duhu.

Talentirana glazbenica koja hrabro izmiče strogom glazbenom opredjeljenju, ovoga puta nije izmaknula modnim pravilima. Svoj svježi i mladenački izgled dodatno je naglasila pažljivo biranim detaljima iz nove kolekcije. Lepršave komade nježnih pastelnih tonova, iskombiniranih s nepogrešivim jeansom, savršeno upotpunjuju prepoznatljivi modeli Pepe Jeans sandala, tenisica i espadrila, nosivih i u dnevnim i u večernjim kombinacijama.

Prozračni i izazovni modni komadi polako, ali sigurno zavladat će vrućim gradskim asfaltima, a ShoeBeDo se putem prodajnih mjesta diljem Hrvatske, kao i webshopa www.shoebedo.com, pobrinuo da se svi pogledi zaustave na vama.


VIŠE O TEMAMAPepe JeansSara RenarShoeBeDoresicejeanstraper jakne
Povezano