Sandra Perković iznenadila i cipelama i torbicom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.06.2022.

0

Foto: Petra Ria

Foto: Petra Ria

Sandra u posljednje vrijeme pažnju često privlači i zanimljivim modnim kombinacijama, a sinoć je odlučila spojiti crvenu, zelenu i bijelu

Zagrebački Hotel Esplanade, točnije Oleander terasa, u utorak navečer vrvjela je pozitivnom atmosferom, najboljom glazbenom podlogom i brojnim gostima koji su slavili drugi rođendan podcasta Ane Radišić.
"Na tom putovanju prtljaga mora biti što lakša, bez problema i briga, a destinacija željena, odnosno ona koju sami odaberete. Uz plesnu glazbu i pune čaše emocija. Upravo tako je bilo na drugom rođendanu mog podcasta", poručila je Ana kojoj su suputnici na tom putovanju bile i brojne poznate osobe, a među njima i naša proslavljena sportašica Sandra Perković.
Sandra u posljednje vrijeme pažnju često privlači i zanimljivim modnim kombinacijama, a sinoć je odlučila spojiti crvenu, zelenu i bijelu. Uskočila je u strastvenu kratku crvenu haljinu od romantične čipke te pomalo neočekivane, ali jako ženstvene cipele u hit nijansi zelene, a svoju je kombinaciju zaokružila bijelom torbicom.

Sandra Perković i Ana Radišić

Sandra Perković i Ana Radišić

Je li to dobar modni spoj, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMASandra PerkovićAna Radišić
Povezano