Sandale ove zgodne Zagrepčanke morate vidjeti

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 21.07.2021.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ljetne kombinacije oda su jednostavnosti, sve se svodi na efektne haljine i sandale, a za jedno zanimljivo rješenje pobrinula se ova Zagrepčanka

I dalje se koprcamo u sezoni kiselih krastavaca, ništa značajno se ne događa, asfalt gori, špica na određen način stagnira... U iščekivanju masovnog povratka preplanulih ljepotica u grad, koje bi se moglo i trebalo dogoditi polovicom kolovoza, inspiraciju za ostatak ljeta crpimo s kasnolipanjskih i ranosrpanjskih subotnjih špica.
Sve se manje-više svodi na modnu jednostavnost i efektne spojeve jednostavnih haljina i sandala, uz tek poneki modni dodatak.
I iako vječna ljetna kraljica, bijela, vodi glavnu riječ, postoje i druge solucije. Ova zagrebačka fashionistica 'zaigrala' je na boju strasti, zasjala je u lepršavoj maloj crvenoj haljinici, a uskladila ju je s vrlo zanimljivim, pomalo intrigantnim sandalama, dok je styling upotpunila torbicom s prepoznatljivim dizajnerskim uzorkom i sunčanim naočalama.


Što vi kažete na haljinu i sandale, pogodak ili promašaj?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se