Sandale Jelene Rozge jednostavno morate vidjeti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.06.2022.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Splitska plavuša uskočila je u crno od glave do pete, a najbolji dio stylinga svakako su ultrazavodljive sandale s potpeticom i romantičnim detaljima

Dr. Nikola Milojević u sklopu novoobnovljenog Kaptol centra otvorio je vrata svoje nove Poliklinike, koja profinjenim interijerom, ali i tehnološkom dostignućima konkurira naljepšim svjetskim klinikama. Otvorenje nove Poliklinike bio je povod, ali ne i jedini razlog sinoćnjem eventu u  Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade koji je uz cvjetne instalacije našeg poznatog umjetnika Saše Šekoranje bio savršena kulisa za event poliklinike koja je već duže od desetljeća sinonim za ljepotu.
Među brojnim uzvanicima ulovili smo i jednu od najvećih hrvatskih zvijezda, Jelenu Rozgu, koja nas je još jednom ugodno iznenadila svojim izgledom. Ali ne samo beauty nego i modnom komponentom.
Splitska plavuša uskočila je u crno od glave do pete, a najbolji dio stylinga svakako su ultrazavodljive sandale s potpeticom i romantičnim detaljima koje su Jelenino modno izdanje učinile nezaboravnim.

VIŠE O TEMAMAJelena Rozgasandale
Povezano