SAMO VEDRE BOJE! Šareni cirkoni modni su glasnici ljeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.04.2019.

5

Proljeće u Argentumu

Proljeće u Argentumu

Efektni masivni cirkoni krase prstenje, ogrlice i naušnice, a osim u kompletu, mogu se nositi i pojedinačno. Donosimo vam snažnu dozu inspiracije iz Argentuma.

Proljeće je poznato po buđenju prirode, a osim nje, bude se i modne kombinacije koje postaju ležernije, vedrije i inspirativne. Na ulicama se može vidjeti miks novih i starih trendova te mnoštvo boja, a jedino pravilo kojeg se trebate pridržavati kada je moda u pitanju, jest da pravila nema.
Foto: Argentum

Foto: Argentum

Istinske zaljubljenice u nakit to i te kako dobro znaju te u novoj sezoni biraju modne dodatke koji će se savršeno uklopiti u svakodnevnu igru vedrih boja, modernog dizajna i pozitivnih emocija.


Srebrna ogrlica sa cirkonom, Argentum - 520 kn

Srebrna ogrlica sa cirkonom, Argentum - 520 kn

Proljetnu kolekciju Argentuma čini neodoljiv nakit koji se s lakoćom može uklopiti u sve modne stilove, od minimalizma do upečatljivih krojeva inspiriranih šezdesetim godinama.

Argentum

Argentum

U novoj kolekciji naglasak je na kompletima nakita koji su i kada je odjeća u pitanju trenutno vrlo popularni. Efektni masivni cirkoni krase prstenje, ogrlice i naušnice, a osim u kompletu, mogu se nositi i pojedinačno.

Foto: Argentum

Foto: Argentum

Paleta boja je vrlo raznolika, a kreće se od žute, narančaste i  ružičaste do zelene i plave boje. Potražite novu kolekciju nakita u Argentumu, odaberite svog favorita među proljetnim modnim glasnicima i istaknite se s najljepšim šarenim cirkonima.

VIŠE O TEMAMAnakitcirkoniArgentumogrlicenaušnice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se