Sam Divine prva zvijezda Defected Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.04.2023.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Na zagrebačkom Defected eventu nastupit će Sam Divine, poznato lice svjetskih klubova i festivala. Njena suradnja s ovim brendom započela je 2009. godine.

Prošlo je 20 godina od kad su Charlotte i Nick Colgan prvi put posjetili Hrvatsku. Bila je to ljubav na prvi pogled. Već nekoliko mjeseci nakon prvog posjeta kreću u istraživanje tržišta te pokreću čuveni The Garden Festival u Petrčanima. Generacije koje su odlazile na ovaj najbolji i najljepši boutique Festival, kojeg do danas niti jedan nije zamijenio, s radošću se sjećaju uspomena iz tog vremena.

"The Garden promiče turizam u Hrvatskoj kroz razna događanja od 2000-ih godina. Vidjeli smo stotine tisuća posjetitelja tijekom godina koji traže 'odmor uz glazbenu pozadinu'. Sada vidimo da se ti isti posjetitelji koji su došli na prvi Garden Festival vraćaju svake godine u Hrvatsku" – govori Nick Colgan.

Iako su godine prošle, te generacije sada imaju djecu koja posjećuju Festivale, a s veseljem su dočekali vijest kako će upravo ovaj hrvatski festivalski dvojac, engleskog porijekla, u Zagrebu u petak, 5. svibnja, u Marquee @ The Garden Brewery organizirati Defected Zagreb.

"Defected je međunarodno poznati brend s velikom međunarodnom bazom podataka i očekujemo da će Zagreb posjetiti brojni fanovi brenda. Do sada smo prodali ulaznice u različitim zemljama, uključujući Sloveniju, Srbiju, Austriju, Poljsku, UK, Mađarsku, Španjolsku pa čak i SAD. Glazbeni turizam sve je važniji sektor namijenjen mlađoj generaciji koji su naši budući turisti!" – otkriva Nick.

Na zagrebačkom Defected eventu nastupit će Sam Divine, poznato lice svjetskih klubova i festivala. Njena suradnja s ovim brendom započela je 2009. godine. Godinama je rezident na Ibizi, a nastupala je na Festivalima kao što su We Are FSTVL (UK), Pacha festival (Nizozemska) i drugi. Bez sumnje jedna je od najpopularnijih i najstrastvenijih DJ-ica današnjice. Uz Sam, na Defected Zagrebu, koji organiziraju The Garden Family i Dobar House, nastupe su ranije potvrdili DJ-i Darius Syrossian te Prunk, a tu su i domaće snage Elena Mikac i Tom Bug.

Ova nezavisna britanska izdavačka kuća specijalizirana je za house glazbu. Pod njihovom su etiketom izdani brojni kompilacijski albumi, imaju poznatu radijsku emisiju, a diljem svijeta organiziraju nezaboravne glazbene događaje. U njihovom su portofoliu brojni izvođači nagrađeni Grammyem. Njihov rad prati više od osam milijuna obožavatelja iz cijelog svijeta. Prvi zagrebački događaj velika je reklama kako za sam Grad, tako i za Hrvatsku kao omiljenu glazbenu destinaciju.

Ulaznice za Defected Zagreb možete kupiti u sustavu Entrio.hr.


VIŠE O TEMAMAThe Garden BreweryDefected ZagrebSam DivineNick Colgan
Povezano