Sa špice nam stiže divan spoj kaputa, suknje i čizama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 16.01.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Još jedna inspirativna crno-bijela kombinacija stiže nam sa zagrebačke špice, romantična bijela košulja našla se u kombinaciji s atraktivnim kožnim kaputom i nepogrešivim čizmama

Malo-pomalo, siječanjsku depresiju potkopavamo fotkama sa zagrebačke špice, koja i na početku 2024. godine radi punom parom. Temperature osciliraju, vrijeme baš nije bajno i stabilno, ali kombinacije na najvećoj hrvatskoj modnoj pisti na otvorenom su sve suprotno od toga. Inspirativne i prepune trendovskih zimskih komada i dobrih ideja!

Crna i bijela su spoj koji i ove zime viđamo svako malo, to je onaj vječni miks boja s kojim se teško griješi, a ova savršeno skockana Zagrepčanka pokazala nam je kako na pravi način uskladiti seriju opasno dobrih crnih komada s jednom upečatljivom bijelom kreacijom.

Romantičnu bijelu košulju s predimenzioniranom mašnom kombinirala je s efektnim crnim kožnim kaputom s krznenim elementima, kratkom ženstvenom suknjom i crnim kožnim čizmama s potpeticom koje su se odlično uklopile u ovo zimsko modno izdanje.


Za kraj je dovoljno reći - lajkamo! A vi?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano