Sì Le Parfum: Vibrantan i senzualan miris u luksuznoj bočici

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.09.2016.

647

Sì Le Parfum

Sì Le Parfum

Baš poput Sì Eau de Parfum, Sì Le Parfum Giorgio Armanija vibrantan je i senzualan miris, no s novim intenzivnim jantarnim akordom koji ističe ženstvenost

Sì Le Parfum jednostavnog je naziva koji podsjeća na sklad iznimnih sastojaka. Riječ je o pravoj umjetničkoj kreaciji: tama koja izvire iz svjetlosti, čistoća kontrasta i elegancija pokreta. Harmonija koja je istovremeno kompleksna i savršeno zaokružena.

Jantarni akord mirisa Si

Sì Le Parfum slavi suštinske vrijednosti. Blistava tamna nijansa crnog ribiza susreće se s užarenim jantarom, odražavajući tradicionalno nasljeđe vrhunskog parfumerstva u kontrastu svjetlosti i sjene. Moderan chypre akord sa sasvim novom senzualnošću.
Od prvih nota, Sì Le Parfum odražava karakter Sì u prodornom i snažnom blistavilu esencije crnog ribiza Neo Jungle. Njegov očaravajući nektar naglašen je esencijom bergamota poput prekrasne ode Armanijevoj Italiji.
 
Svjetlost se stapa u zlatne sjenke, dok prve arabeske smolastog tamjana prodiru u ženstveno srce apsoluta jasmina, ublažene voćnim baršunastim akcentima apsoluta osmantusa. Akord jantara naglašen je nezaboravnom, raskošnom benzojevom smolom, apsolutima vanilije i labdanuma te esencijom pačulija, koji obavijaju kožu blistavom toplinom.

Bočica savršenog stila

Neupadljiva, a luksuzna bočica Sì Le Parfum počast je "haute parfumerie" i dragocjenim bočicama iz proteklih vremena, spajajući tradicionalno i suvremeno u prepoznatljivi potpis Giorgija Armanija. Ovaj jedinstveni "savoir-faire" poveznica je prošlosti i budućnosti. Savršeno čiste, svijetle i zaobljene linije urezane su u impozantno staklo koje otkriva delikatnu jantarnu, puderasto ružičastu nijansu mirisa. Oniks je poput kapi 'izliven' u kristalno čist stakleni čep. Svjetlost nadvladava tamu, zapečaćenu profinjenim zlatnim obrubom. Dragocjeni miris jantara doima se zarobljen u bočici poput snažnih otkucaja srca okupanog aureolom svjetlosti. Tanki obrub u dimno crnoj lakiranoj nijansi gotovo je neprimjetan. Svi su detalji savršeno uklopljeni kako bi kreirali osjećaj snage, plemenitosti i elegancije.

Novi miris dolazi u militraži od 40 ml čija informativna cijena iznosi 839 kuna.

VIŠE O TEMAMAGiorgio Armaniženski parfemiženski mirisiSi Armani
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se