S by Sheriff&Cherry: Massarotto lansirao sunčane naočale

Piše: CroModa.com
Objavljeno 09.06.2010.

0

Sunčane naočale sadrže originalan Sheriff&Cherry štih, a svima su im zajednička prepoznatljiva krilca u drugoj boji te neizbježan 'sherifovski'' logo sidra

S by Sheriff&Cherry - sunčane naočale

S by Sheriff&Cherry - sunčane naočale

Dizajner i ilustrator Mauro Massarotto ponovno nastupa! Ovog puta je za studio Sheriff&Cherry kreirao kolekciju sunčanih naočala S by Sheriff&Cherry koje je proizveo domaći proizvođač naočala Ghetaldus.

Zamislite modnu poslasticu koja dolazi u obliku sofisticiranih i cool sunčanih naočala! Predstavljamo elegantne naočale inspirirane ljetom i rock&rollom, kroz koje vaš svijet naprosto mora izgledati ružičasto, nastale u domaćoj proizvodnji, a ujedno su i djelo kreativca koji je oživio legendarne Startasice!

Dizajner i ilustrator Mauro Massarotto ponovno nastupa! Ovog puta je za studio Sheriff&Cherry kreirao kolekciju sunčanih naočala S by Sheriff&Cherry  koje je proizveo domaći proizvođač naočala Ghetaldus. Massarotto je sve dodatno začinio svojim prepoznatljivim stilom, i učinio ih upravo onakvima kakve želimo da one budu – pomaknute i klasične, upadljive i bezobrazno zgodne, svakodnevne i posebne, i – ono najvažnije – vrlo vrlo nosive!

S by Sheriff&Cherry - sunčane naočale

S by Sheriff&Cherry - sunčane naočale

11 modela sunčanih naočala iz kolekcije S by Sheriff&Cherry dolaze u dvije varijante - G11S i G12S, u prepoznatljivim i kultnim Gethaldusovim okvirima iz 70ih godina. Svi modeli na sebi sadrže originalan Sheriff&Cherry štih, a svima su im zajednička prepoznatljiva krilca u drugoj boji te neizbježan 'sherifovski'' logo sidra utisnut na njima. Pogledajte galeriju fotografija:

{gallery}zp20/sheriff1{/gallery}


Povezano