Ryanair Zagrebu donosi 12 novih linija i 200 milijuna dolara

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.04.2021.

0

Foto: CroModa

Foto: CroModa

Zagreb i gradovi u šest europskih zemalja od sada će biti dodatno povezani s 12 novih linija avioprijevoznika Ryanaira, koji u glavnom gradu Hrvatske otvara svoju bazu

Zrakoplovna kompanija Ryanair najavila je otvaranje nove baze u Zagrebu s dva zrakoplova te 36 tjednih letova i 12 novih linija kojima će se glavni grad Hrvatske povezati s europskim destinacijama. Odredišta s kojima Ryanair povezuje Zagreb su Pariz, London, Rim, Milano, Bruxelles, Frankfurt, Memmingen, Karlsruhe, Dortmund, Göteborg, Podgorica i Oslo.
Nova će baza biti značajan poticaj turističkoj industriji Zagreba kao i cijeloj regiji. Investicija je vrijedna 200 milijuna dolara te se njome omogućuje otvaranje šezdeset novih radnih mjesta.
Važno je reći da se, s obzirom na neizvjesnost vezanu uz pandemiju, putnicima omogućuje da do kraja listopada ove godine za unaprijed kupljene karte do dva puta mogu besplatno promijeniti let.

VIŠE O TEMAMARyanairzračne linijehrvatski turizam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se