'Ružne' tenisice? Gucci Rhyton ovog proljeća nema konkurenciju!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 04.02.2019.

1

Gucci Rhyton

Gucci Rhyton

Gucci je lansirao novu verziju svojih hit tenisica 'Rhyton'. Ovog proljeća nosit ćemo ih u kičastom izdanju nadahnutom osamdesetim godinama.

Trend pomalo ružnjikavih, glomaznih, 'trapavih', upadljivih tenisica nadahnutih sportskim stilom ne samo da će se nastaviti - nego će doživjeti totalnu eksploziju u nadolazećoj sezoni. Ludo proljeće najavili su brojni brandovi, ali najdalje je otišao slavni Gucci, koji je svoj superpopularni model tenisica doveo u jednu novu dimenziju.
Riječ je o modelu tenisica 'Rhyton' koji je nakon uspješnog lansiranja 2018. godine doživjeo niz ludih izdanja i pokorio srca svjetskih fashionistica. Iako smo već vidjeli nekoliko otkačenih verzija 'Rhytona', sada nam stiže nešto još luđe i upadljivije.
Foto: Net-a-porter

Foto: Net-a-porter

Crne tenisice za proljeće 2019. začinjene su velikim arhivskim logotipom u vruštećim hologramskim bojama, s fotnom snažno inspiriranim osamdesetim godinama prošlog stoljeća.

Cijena ovog potencijalnog modnog hita u online trgovini Net-a-porter iznosi 890 američkih dolara (oko 5.760 kuna).

VIŠE O TEMAMAtenisiceGuccisportske tenisiceženske tenisiceGucci Rhyton
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se