Ružičasto proljeće: 10 chic komada u boji nježnosti

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 19.03.2013.

60

Proljeće pozdravite ženstvenim suknjama, cool hlačama i preslatkim torbicama u svim nijansama ružičaste. U galeriji fotografija pogledajte što nam predlaže Lindex.

Proljeće je pred vratima, ugostit ćemo ga sutra točno u 12 sati i 2 minute! Surovu, muževnu zimu koja nas je mjesecima 'terorizirala' crnilom i sivilom konačno mijenjaju vesele, žive, optimistične boje. Jučer smo obradili žutu, danas pozornicu prepuštamo ružičastoj, simbolu nježnosti, romantike i ženstvenosti. Neki bi rekli - blagoj, nenasilnoj 'mlađoj sestri' strastvene crvene.

I bez osluškivanja diktata iz New Yorka, Londona, Pariza i Milana, uvijek možete biti sigurni u jedno: Dolaskom proljeća na ulice se vraćaju ružičasti komadi! To je pravilo jače od vremena, nešto što ne mogu promijeniti ni najutjecajniji dizajneri svijeta. A oni to svakako niti ne žele. Svoje su kolekcije opet obogatili zaljubljenim pink stvarčicama, a dobra vijest je da je to zadovoljstvo zahvaljujući high-street brandovima poput Lindexa pristupačno svima.

U galeriji fotografija osjetit ćete snagu i bogatstvo ružičaste te se podsjetiti na to koliko nam inspirativnih nijansi ova nježna boja nudi. Od najtiših tonova koji su negdje na granici s bijelom, do onih intenzivnih, upadljivih. Posebno je popularno sve u atraktivnoj neonski ružičastoj nijansi, a Lindex taj trend slavi preslatkim minijaturnim torbicama i pletenim narukvicama. Pravi proljetni must-have su ravne roze hlače i 'olovka' suknje u zanimljivoj nijansi koja kao da je nastala u braku ružičaste i ljubičaste. 10 inspirativnih komada iz Lindexove kolekcije za proljeće 2013. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMALindexmajicetunikedžemperitorbicehlačebluzeolovka suknjeružičasta bojaproljeće 2013pletene narukvicehlačenarukvice
Povezano