Ruževi u boji fuksije su IN, a mi smo pronašli 5 najljepših

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 09.06.2022.

0

Ruževi u boji fuksije za ljeto 2022.

Ruževi u boji fuksije za ljeto 2022.

Ovog ljeta nosit ćemo ruževe u vibrantnoj i upečatljivoj boji fuksije, a mi smo izdvojili pet najboljih koje ćete odmah poželjeti u svojoj kozmetičkoj torbici.

Ljeto nam je svakim danom sve bliže, a sa sobom će nam donijeti pregršt novih modnih trendova, ali i beauty noviteta u kojima ćemo uživati. Ove ljetne sezone, posebno će biti IN naglašeni make-up usana i očiju koji divno ističe lice i ostavlja upečatljiv dojam. Jedan od glavnih trendova bit će ruževi vibrantnih boja, a među njima će se posebno istaknuti oni u elegantnoj i efektnoj boji fuksije. Najviše ćemo ih nositi u večernjim izdanjima, ali i u dnevnim varijantama make-upa.

Istaknute usne su sve što vam je potrebno za savršeno elegantan i upečatljiv make-up. Ruževe boje fuksije možete kombinirati s nježnim i prirodnim make-upom na očima za svakodnevne prilike, ali i sa dramatičnim, za sve lude večernje partije koje će nam ljeto donijeti. Zavirili smo na police naših omiljenih beauty brendova i izdvojili pet najljepših i najvalitetnijih ruževa u trendi boji fuksije koje ćete odmah poželjeti imati u svojoj kozmetičkoj torbici.

1. Collistar - Rosetto Unico Lipstick Full Color - Perfect Wear; Lampone


Foto: Collistar

Foto: Collistar


2. Shiseido - ModernMatte Powder Lipstick; Fuchsia Fetish


Foto: Shiseido

Foto: Shiseido


3. MAC - Powder Kiss Liquid Lipcolour; Make it Fashun!


Foto: MAC

Foto: MAC


4. Maybelline - Color Sensational Made For All; Fuchsia For Me


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


5. Nyx - Suede Matte Lipstick; Clinger


Foto: Nyx

Foto: NyxVIŠE O TEMAMACollistarShiseidoMacMaybellineNyxruževitekući ruževi
Povezano