Ruževi u 5 hit boja za proljeće i ljeto 2023.

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 19.04.2023.

0

Ruževi u trendi proljetnim nijansama

Ruževi u trendi proljetnim nijansama

Svaka nova sezona sa sobom donosi nove beauty trendove, zato smo za vas istražili koje ćemo nijanse ovog proljeća nositi na usnama.

Zima nam je napokon završila, a s njome je završila i vladavina nekih modnih te beauty trendova. Dok smo u hladnom dijelu godine preferirali tamne i zagasite boje, kako na odjeći tako i u make-upu, proljeće nam je sa sobom donijelo neke promjene. U ovoj novoj sezoni eksperimentirat ćemo s vibrantnim nijansama te onim nježnim i svijetlim, a to će biti najuočljivije na našim usnama, u obliku omiljenog ruža za usne. Za vas smo istražili koje ćemo to nijanse najviše nositi na usnama ovog proljeća.

Osim “nude” nijansi koje već dugo ne izlaze iz mode te su odabir s kojim ne možete pogriješiti. Kao neke od trendovskih boja ruža za usne istaknule su se ljubičasta, vibrantna boja fuksije, nježno ružičasta, narančasto-crvena, kao i sjajni ruževi u crvenim nijansama. U nastavku smo za vas izdvojili pet neodoljvih ruževa uz koje će vase usne izgledati posebno senzualno, u bojama koje jednostavno morate isprobati i dodati svojoj beauty kolekciji.

1. Max Factor - Colour Elixir; nijansa Mulberry


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


2. Artdeco - Lip Jewels; nijansa Dazzling Red


Foto: Artdeco

Foto: Artdeco


3. Bourjois - Rouge Velvet Lipstick; nijansa Fuchsia Botté


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


4. MAC - Retro Matte Lipstick; nijansa Runway Hit


Foto: MAC

Foto: MAC


5. Nyx - Suede Matte Lipstick; nijansa Orange County


Foto: Nyx

Foto: NyxVIŠE O TEMAMAMax FactorArtdecoBourjoisMacNyxruževiruževi za usne
Povezano