Ruža Institut Kerastase: Trendovi frizura za jesen/zimu 2010/2011.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 07.10.2010.

0

Boudoir - frizura

Salon Ruža Institut Kerastase ima status službenog frizerskog stilista. S obzirom na svoje veliko modno iskustvo koje je Ružin frizerski tim stekao brojnim sudjelovanjem u snimanjima modnih editorijala, modnih kampanja i celebrity makeovera, najmanje što možemo očekivati je pravi spektakl od kose.

I ovoga puta, na šesnaestom Cro A Porteru Black za jesen/zima 2010/2011., vrh domaće modne scene pokazat će modele iz svojih najnovijih kolekcija, a na tom glamuroznom putu izvrsnošću će ih pratiti i frizure koje potpisuje Ružin stilistički tim.

Boudoir - frizura

Salon Ruža Institut Kerastase ima status službenog frizerskog stilista. S obzirom na svoje veliko modno iskustvo koje je Ružin frizerski tim stekao brojnim sudjelovanjem u snimanjima modnih editorijala, modnih kampanja i celebrity makeovera, najmanje što možemo očekivati je pravi spektakl od kose. Ružin tim, u suradnji s dizajnerima Cro A Portera, napravit će 500-tinjak frizura.

Evo što Ruža savjetuje za sezonu jesen/zima 2010/2011.

Birkin šiške: Sve se nekako vrti oko 'Birkin šiške', inspirirane ever-chic Jane Birkin. Ružini firzerski stilisti predlažu sljedeći recept: kružno ošišane na krajevima za totalni look iz 60-ih!

Frizura Bob: Svaka sezona svoj omiljeni oblik ima, a ove se posebno štuje mekani, voluminozni bob. Ako tko zna škarama postići taj oblik, to je onda Ružin frizerski tim koji je posebno educiran da primijeni najnovije trendove na vašoj glavi.

Punđa: Modni duo Boudoir na pisti Cro A Portera predstavit će svoju najnoviju kolekciju kao neočekivani susret kombinacije boja i uzbudljivih detalja. Jedan od tih uzbudljivih detalja je i ova visokostilizirana punđa koju je Ružin stilistički tim tako vješto složio.

I inače - bila ona neuredna, visoka, niska, potpuno stilizirana, punđa je skriveni adut sezone.

Boja kose u boji kaputa: Nova boja kose ne podnosi šokantne prijelaze. Ponekad vuče na bež, a ponekad na sivo. I nema greške! Vaša kosa teži ka boji vašeg omiljenog kaputa. A, to je najmoćniji modni stav kojeg trenutno možete imati.

"Ovaj novi boja pokret možemo slobodno zvati maksimalizam! Jer nije riječ o postizanju prirodne nijanse već jako naglašene priodne nijanse za tzv. hiperprirodan rezultat. A, takve prenaglašene nijanse nastaju bojanjem s odabirom vrlo sličnih nijansi ton na ton. Riječ je o naprednom bojanju koje za kosu ima logičnu posljedicu: glamour, teksturu i extra volumen", kaže Nikolina Kisić Mamić iz Salona Ruža Institut Kerastase.






Povezano