#runforacause: Kupnjom narukvice pomažete Klinici za pedijatriju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.09.2015.

80

Run for a cause

Run for a cause

Financijska sredstva prikupljaju se prodajom gumenih narukvica s natpisom #runforacause te donacijama pravnih i fizičkih osoba

Zagrebački Rotaract klubovi u suradnji s organizatorima Zagrebačkog maratona organiziraju humanitarnu akciju "Run for a cause" u sklopu maratona, s ciljem prikupljanja sredstava za opremanje Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb.
Sva sredstva prikupljena ovom akcijom donirat će se za opremanje Klinike za pedijatriju KBC-a Zagreb, odjela za nedonoščad. Akcija ima podršku Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.
"Potrebe svake zdravstvene ustanove u svijetu su velike i prate želju da se pruži što bolja medicinska usluga svakom pacijentu. Tako i u Klinici za pedijatriju želimo ostvariti najbolje uvjete našim pacijentima te bismo rado nabavili još aparata potrebnih za bolji rad Klinke", naveo je prof. Boris Filipovid-Grčid.

"Želimo potaknuti sve one koji svojom fizičkom aktivnošću mogu pomoći onima koji nemaju takvu sreću, da nam se pridruže i naprave dobru stvar. Dječji osmijeh jedna je od najvrjednijih stvari, a svi mi možemo osigurati barem nekoliko osmijeha uključivanjem u ovu akciju. Također, jedan od ciljeva je i potaknuti građane na aktivnost kroz sport i pomaganje zajednici, u nadi da će ova akcija zaživjeti i u drugim gradovima na području Republike Hrvatske", kažu organizatori.

Financijska sredstva prikupljaju se prodajom gumenih narukvica te donacijama pravnih i fizičkih osoba. Narukvice imaju natpis #runforacause; a cijena jedne je simboličnih 10 kn. Prodavat de se na štandovima diljem Grada za vrijeme samog maratona, ili za vrijeme akcije.

Akcija traje od 23.09.2015. do 17.10.2015., s posebnim naglaskom na 10.10. i 11.10., dan prije i na dan samoga maratona.

Više informcija na www.facebook.com/runforacauseZG.

VIŠE O TEMAMARun for a causehumanitarne akcijeBoris Filipovid-GrčidRotaract ZagrebZagrebački maraton
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se