Rumunjska DJ zvijezda Rhadoo uskoro u Hali

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.03.2023.

0

Foto: We Love Sound

Foto: We Love Sound

Rumunjska DJ zvijezda Rhadoo i hrvatski DJ Mate Čeko novi su potvrđeni izvođači uz čije ćemo hitove 21. travnja plesati na novom proljetnom izdanju We Love Sound događaju

Kombinacijom vrhunskog techno i house zvuka, ova popularna DJ imena najavljuju vrhunsku glazbu i ples, pozitivnu energiju i nezaboravnu atmosferu koju će publika imati priliku doživjeti za samo tri tjedna na popularnoj party lokaciji, zagrebačkoj HALI. Već potvrđeni i dobro znani predvodnik partija koji nestrpljivo iščekuje cijela regija je čileanska zvijezda Ricardo Villalobos. Impresivan popis izvođača je sve duži, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na ovom glazbenom putovanju koje piše novu povijest proljetnih užitaka u našoj metropoli.

Rhadoo je rumunjski DJ elektronske glazbe, producent i remikser. Jedan je od pionira na rumunjskoj elektronskoj glazbenoj sceni, sa strašću prema DJ nastupima koju je počeo hraniti još 1995. i koja mu je pomogla da stekne svjetsku reputaciju. Popularnost njegova rada rasla je s vremenom, a Rhadoo je prepoznat diljem svijeta kao umjetnik jedinstvene i široke vizije. Kao suosnivač [a:rpia:r] labela, zajedno s Rareshom i Petreom Inspirescuom, potaknuo je popularnost minimal techna koji je došao iz Bukurešta.

Kao pravog zaljubljenika u klupsku glazbu i clubbing scenu, Matu Čeku je oduvijek pokretala upravo glazba. Svoj prvi profesionalni nastup pred publikom odradio je 2013., a ubrzo nakon toga postao je traženi gost u popularnim klubovima te na festivalima diljem Hrvatske. Svoju strast prema klupskoj glazbi kanalizira kao rezident u projektima kao što su Sindikat, KBS, Miniwal. Mate uvijek bira glazbu koja je savršena za plesni podij i publiku koja uživa, stoga ne sumnjamo da će nadolazeći We Love Sound biti ispunjen plesom, nezaboravnim druženjem i uzbuđenjima.

Rhadoo

Rhadoo

Ricardo Villallobos pak ima posebno mjesto na svjetskoj sceni elektroničke glazbe. Poznat je po svojim osebujnim DJ setovima, koji se mogu definirati samo kao vožnja kroz razne žanrove elektronike, ali i razne vremenske periode. Mnogim DJ-ima i producentima diljem svijeta Ricardo predstavlja vječnu inspiraciju, a posjetiteljima nezaboravno iskustvo uživanja u kvalitetnoj glazbi. Više od 20 godina ima rezidenciju u jednom od najpoznatijih klubova na svijetu – Amnesiji s Ibize. Također, njegov remix i suradnja sa Depeche Mode na pjesmi “The Sinner in Me” ušla je u antologiju glazbe.

We Love Sound glazbena događanja postala su sinonim za vrhunsku zabavu prožetu najnovijom svjetskom produkcijom i posebnim uređenjem prostora koji posjetiteljima daje jednu novu dimenziju doživljaja glazbe. Za ples na We Love Sound događajima uvijek se traži ulaznica više, a dolazak jednog od najpoznatijih DJ-a današnjice na ovaj 12-satni event, zasigurno će u Halu i Zagreb privući brojne međunarodne posjetitelje.


VIŠE O TEMAMARhadooMate ČekoWe Love SoundHala ZagrebRicardo Villalobos
Povezano