Rovinj domaćin izbora za Kraljicu Hrvatske

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.11.2021.

0

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich

Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske 30. studenog će se predstaviti u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te publikom

I ove godine rovinjski hotel Lone postat će središte ljepote, zahvaljujući ovogodišnjem izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja - krune Mediterana, koji je ujedno i turistički prvak Hrvatske.
Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja.
Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te publikom, koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo. Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku, u kojoj će se po prvi puta održati ovaj izbor.

VIŠE O TEMAMAKraljica Hrvatskeizbori ljepote
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se