Najtraženiji satovi Instagrama: Rosefield stigao u Watch Centar!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 23.02.2018.

68

Satovi Rosefield stigli su u Watch Centar

Satovi Rosefield stigli su u Watch Centar

Rosefield satovi su već pronašli svoje mjesto na rukama slavnih svjetskih blogerica i Instagram cura, a sada su konačno dostupni i u Hrvatskoj!

U doba kada Instagram diktira trendove, Rosefield satovi nametnuli su se kao jedan od must-have komada za upotpunjavanje svake odjevne kombinacije, bilo da se radi o poslovnom stylingu, odlasku na kavu, ili pak o nekoj večernjoj varijanti. I to nije slučajno tako!
U Rosefieldu su pomno razradili svaki detalj svojih satova, kako bi došli do kombinacije koja klasiku spaja s modernim, fukncionalnost s formom, Amsterdam s New Yorkom. U Rosefieldu vole reći kako je njihova kreativnost inspirirana nizozemskim minimalističkim dizajnom i američkim suvremenim modnim izričajem. E pa - upravo ta savršena kombinacija napokon je stigla u Hrvatsku!

Rosefield u Watch Centru

Rosefield je pokorio Instagram i osvojio modna srca najpoznatijih blogerica

Rosefield je pokorio Instagram i osvojio modna srca najpoznatijih blogerica

Došao je i taj dan kada ćemo Rosefield satove moći kupovati u svom susjedstvu, umjesto da ih naručujemo s drugog kraja svijeta i brinemo o svim onim dostava–carina–poštari faktorima. Sada samo trebate otići do najbliže Watch Centar poslovnice ili kliknuti na satovi.com i Rosefield sat kakav god poželite je na vašoj ruci za tren, ili u webshop varijanti za svega par dana.

Hit satovi etikete Rosefield konačno su dostupni u Hrvatskoj

Hit satovi etikete Rosefield konačno su dostupni u Hrvatskoj

Pritom možete birati između cijelog spektra boja kožnog remenja, remenja od brušene kože, remenja od nehrđajućeg čelika, te zlatnih ili srebrnih kućišta. Izbor je toliki da sumnjamo kako će biti onih čije ukuse Rosefield satova u Watch Centru neće zadovoljiti ponuda.

Foto: Watch Centar / Rosefield

Foto: Watch Centar / Rosefield

Rosefield satovi su već pronašli svoje mjesto na rukama brojnih blogerica, Instagram cura, ali i svih ostalih koje padaju na detalje, kao što znamo, detalji su presudni. Sad je vrijeme na tebi!

> Više informacija na satovi.com

VIŠE O TEMAMAsatoviRosefieldEatch Centarručni satovi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se