Rosalia novo zaštitno lice ruža MAC Viva Glam

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.09.2020.

0

Rosalia za MAC Viva Glam

Rosalia za MAC Viva Glam

Ovo je 26. Viva Glam ruž vatreno crvene boje koji obilježava 26. obljetnicu Viva Glam kampanje koja 100% iznosa daruje u humanitarne svrhe

Rosalia je savršeno zaštitno lice VG ruža, jer objedninjue flamenco, urbane i elektro ritmove – zapakirane u feministički duh, strast, hrabrost i originalnost koji nadahnjuju, objašnjavaju iz MAC-a.
"Čast mi je biti lice kampanje koja je inkluzivna, podupire individualnost i donira 100% maloprodajne cijene" – rekla je Rosalia kada su je upitali kako je to biti MACtivist.
"Rosalia ima nevjerojatnu karizmu, energiju i snagu koju savršeno utjelovljuje ova vibrantna, zasićena crvena nijansa ruža" – kaže Makeup Artistry direktor, Baltasar Gonzales Pinel.

Od 1994.godine MAC Viva Glam kampanja globalno je donirala preko 500.000.000 dolara, a na tome svakako neće stati. Ove godine u Hrvatakoj je Viva Glam kampanja donirala 126.000 kuna udruzi HUHIV.

Svaka lipa maloprodajne cijene MAC VIVA GLAM ruževa donira se u MAC Viva Glam fond koji želi osigurati zdravu budućnost i jednaka prava za sve.

Cijena VG 26 ruža je 174 kn, a bit će dostupan u MAC dućanima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7) i Splitu (Ilićev prolaz 1) od 24.rujna.

VIŠE O TEMAMAMAC CosmeticsRosaliaruž za usneruževi za usne
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se