Rosal Lip Balm: Novi okusi i razigrana pakiranja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.06.2012.

1

Rosal Lip Balm Aloe Vera

Rosal Lip Balm Aloe Vera

Rosal Lip Balm stiže u novim okusima i razigranim ljetnim pakiranjima: Magic Glow, Aloe Vera i Oriental Beauty Limited Edition

Rosal Lip Balm Magic Glow: S bogatom aromom guarane i nara za mirisne usne prirodnog, ružičastog sjaja. Njegujuća formulacija sa shea butterom dubinski hrani suhu kožu te je štiti od ponovnog isušivanja. Usne su u svakom trenutku nezaboravno meke i glatke. Intenzivna formula s vitaminima A i E obavija usne dodatnom vlagom dajući im sjaj i mekoću.

Rosal Lip Balm Aloe Vera: S osvježavajućom aromom aloe vere savršeno hidratizira usne, čini kožu mekom, nahranjenom i glatkom. Bogati hranjivi sastojci djeluju umirujuće i regenerativno, a aktivacija vitamina A i E obavija usne dodatnom vlagom.Intenzivna formula sa shea butterom štiti usne od ponovnog isušivanja darujući im dubinsku njegu i zaštitu u svim vremenskim prilikama.

Rosal Lip Balm Oriental Beauty Limited Edition: S mirisima i okusima Orijenta. Bogati njegujući sastojci daruju usnama potrebnu elastičnost i mekoću. Visokovrijedno arganovo ulje hrani usne, nježno omekšava kožu i štiti je od isušivanja.Obogaćen vitaminom A i E, daruje usnama zdrav i njegovan izgled.


VIŠE O TEMAMARosalLip Balmnjega usanabalzami za usne
Povezano