Romantična kolekcija vječanica modne kuće Nebo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.04.2017.

0

Povratkom u doba romantizma, modna kuća Nebo predstavlja poetičnu i romantičnu kolekciju vjenčanica

Iako već sezonama stvara bajkovite vjenčanice, modna kuća s 25-godišnjom tradicijom po prvi put predstavlja svoju kampanju vjenčanica. Dobro poznata estetika modne kuće NEBO, pročišćeni minimalizam za besprijekornu sofisticiranost, preslikana je i u najnovijoj kolekciji vjenčanica. Kampanja "Doba romantizma" sa sobom nosi snene, nostalgične prizore, a ključna riječ nove kolekcije jest Povratak - povratak u doba romantizma, u vrijeme nježnosti jer romantizam je uistinu, drugo ime za čežnju i slutnju.
Raskošne svilene haljine, dražesne gospođice, brižne i drske kao da prizivaju slike tajanstvenih dana prohujalih s vihorom, romanse nikad ispričane, nehajne draži kojima odgovaraju nehajne želje... Slike su to koje se izmijenjuju u 'slow motionu' dok promatramo metre i metre prozračnih tkanina što se obavijaju u  neodoljivu siluetu, pa se slijevaju u naborima i volanima milujući tijelo svojom podatnošću...
Spoj elemenata prošlih vremena uz suvremen modni izričaj doveo je do kolekcije  koja je istovremeno moderna i uronjena u prošlost, odiše filozofijom romantizma čeznutljive i nadrealne ljepote, a prednost se daje fantaziji i izražavanju emocija. Samozatajna ženstvenost uz dašak drame, stil je koji podsjeća na minula vremena u kojima bi se lako mogli zamisliti kao heroine iz povijesnih romana - odvažne, koketne i strastvene.

Kolekcija izrađena od delikatne svile, birane čipke i efektnog tila odiše dojmom elegancije, djevojačke suzdržanosti i nježnosti, detalji su minimalni, struk je naglašen, a silueta ženstvena i senzualna. Uz razne nijanse bijele, iskorak je u puderasto rozoj ili rumenilo boji u kojoj nabori na haljini izgledaju još i nježnije, a cjelokupni dojam upravo je jednostavan i melankonično dražestan.

VIŠE O TEMAMAvjenčanicemodna kuća Nebovjenčane haljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se