Rokerske gležnjače su IN: Omiljeni modeli za jesen 2018.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.09.2018.

22

Rokerske gležnjače za jesen 2018. | Foto: Planet obuća

Rokerske gležnjače za jesen 2018. | Foto: Planet obuća

Danas predstavljamo rokerski look, nazivan još i bajkerski, anarhistički, punkerski... ili jednostavno ultimativni cool look.

Gležnjače spadaju u onu savršeno odmjerenu jesensku obuću koja spaja nisku cipelu sa visokom čizmicom.
Odrezana na gležnju, svojim oblikom pruža brojne mogućnosti nošenja i kombiniranja s hlačama, tajicama, midi, maxi i kratkim suknjama.
U svakoj kombinaciji mogu odlično izgledati, samo je pitanje dobrog stajlinga koji je usklađen s karakterom osobe koja ih nosi, čime i gležnjače poprimaju 'karakter' svojstven svom 'vlasniku'.

Danas predstavljamo rokerski look, nazivan još i bajkerski, anarhistički, punkerski... ili jednostavno ultimativni cool look. Zašto? Jednostavno zato što su remenčići, kopče, zakovice i zipovi (naglašeni i obilno postavljeni) na obući i odjeći oduvijek bili simbol alternativne snage oprečne ustaljenoj normi i trendu.

Paradoks je u tome da je danas upravo takav stil i sam postao trendom! Izgledati cool i opasno, postalo je još jednim modnim stilom, prisutnim u ormarima svake uglađene šminkerice. Tako će neke fashionistice znati vješto spojiti robusne rock gležnjače sa elegantnim kaputićem ili haljinom i izgledati atraktivno i fantastično.

Neke će djevojke tim gležnjačama potvrditi svoj subkulturni alternativni outfit, dok će ih neke nositi bez obzira na filozofiju i modu, i obući jednostavno zato jer su im ugodne i prekrasne!

Potražite modele rock gležnjača i torbica u trgovinama i webshopu Planet obuće.

VIŠE O TEMAMAgležnjačePlanet obućacipeleravne gležnjačegležnjače sa zakovicamagležnjače s perlicama
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se