Rodnik (Philip Colbert): F/W 2010/2011.

Rodnik

Rodnik

Britanski dizajner Philip Colbert kreator je modnog branda Rodnik. Svoje kolekcije dosada je predstavio na tjednima mode u gradovima poput Milana, Londona, New Yorka...

Britanski dizajner Philip Colbert kreator je modnog branda Rodnik. Svoje kolekcije dosada je predstavio na tjednima mode u gradovima poput Milana, Londona i New Yorka.

Njegova odjeća prodaje su u ponajboljim dućanima kao što su Barneys, Jeffrey, Maxfield, Selfridges, Dover street market, Collette, Holt Renfrew, Villa Moda. Philip Colbert tijekom godina surađivao je s mnogim modnim markama među kojima su Comme des Garcons, Top shop, Miss Sixty, te od nedavno i talijanski OVS.

Kao i uvijek, kolekcije branda Rodnik inspirirane su modernom umjetnošću, posebice djelima predstavnika Pop Art pokreta te onima Marcela Duchampa. Njegova odjeća svojevrsno je ispreplitanje glazbe, umjetnosti i mode. Kolekcija za jesen/zimu 2010./2011., predstavljena sinoć na Dreft Fashion Weeku Zagreb, sastoji se od upečatljivih konceptualnih komada te onih apstraktnih, ipak više nosivih koji jasno izražavaju ideju vodilju. Čitava kolekcija ispunjena je simbolizmom te asocijacijama na ikone humora. Pogledajte galeriju fotografija s revije:

{gallery}zp21/rodnik{/gallery}






Povezano