Robert Sever kao Karl Lagerfeld: Prvo dizajnirao, zatim fotografirao

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.10.2015.

17

Druga kampanja branda Sever za sezonu jesen/zima 2015/2016. donosi nam pristupačnu i atraktivnu modnu priču te atraktivne vizuale

Nakon velikog uspjeha prve kolekcije treće linije kuće Roberta Severa pod nazivom SEVER, za proljeće-ljeto 2015., na redu je jesensko-zimska varijanta. Radi se o urbanoj i povoljnijoj kolekciji koja je bila rasprodana u čak sedam različitih prodajnih mjesta diljem Hrvatske.
Osim u odjeći, posebnost ove nove kolekcije nalazi se i u vizualima koje je snimio sam Robert Sever. Ovaj fotografski debi svestranog dizajnera pruža nam ekskluzivan uvid u njegovu viziju SEVER cure koju ponovno utjelovljuje Iva Marušić – dugogodinšnje zaštitno lice i muza svih brandova kuće Roberta Severa.
Kolekcija za predstojeću sezonu tematski je nastavak na prethodnu te ponovno uočavamo utjecaj različitih uličnih kultura i stilova, kao i muzike i muzičkih smjerova (od popa i hip hopa do punka i grungea).

"Velika posebnost ove kampanje leži upravo u vizualima. Bilo mi je bitno da budu privlačni i da poručuju kako dizajnerske stvari mogu biti dostupne svima. Bio sam vrlo uzbuđen prilikom snimanja kampanje jer je to bio veliki zalogaj za mene, ali i velika ostvarena želja. Prikazao sam SEVER kolekciju upravo onaku kakvu ju ja vidim: pročišćenu, vedru, s odjećom u prvom planu", objasnio je Robert Sever svoj izlet u fotografiju.

Fotografiju i art direction, styling i kosu potpisuje Robert Sever uz asistenciju Slobodana Velickog. Asistentica stilista je Jelena Kranjec, a make-up potpisuje Ivana Zečić. Uz Ivu, modeli u kampanji su Marija Bagarić, Ivan Filip Knezović i Fran Franjković.

VIŠE O TEMAMARobert SeverMarija BagarićIvan Filip KnezovićFran Franjković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se