Robert Sever kampanjom Severocco najavljuje veliku reviju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.03.2024.

0

Foto i styling: Robert Sever

Foto i styling: Robert Sever

Renomirani hrvatski dizajner Robert Sever otkriva svoju najnoviju kolekciju za proljeće 2024, nazvanu Severocco, koja predstavlja izuzetnu sintezu nespojivih stilova u potpuno novom kontekstu

Sa 65 impresivnih kombinacija, Severocco ne predstavlja samo odjeću, već kreativno putovanje kroz estetiku, povezujući različite svjetove u jedinstvenu harmoniju te najavljujući veliku samostalnu reviju koja će se održati 26. ožujka.

Ova kolekcija ističe se prenamjenom trapera, pretvarajući ga u najskuplji couture materijal. Jakne od trapera izrađene su s minucioznom pažnjom, obogaćene raznovrsnim detaljima i tehnikama šivanja, te dekorirane tako da odišu poviješću i patinom, kao da su već dugo bile skrivene pod pijeskom. Inspirirane su beduinskim stilom, pružajući osjećaj etničke povezanosti, ali s neodređenom etničkom pozadinom koja ih čini univerzalno privlačnima.

Forme odjeće u kolekciji Severocco su iznimno prilagodljive svakodnevnom nošenju, naglašavajući osobnost, snagu i ljepotu žena. Od kratkih do dugačkih boho haljina, pažnja je usmjerena na udobnost i praktičnost. Poseban naglasak stavljen je na hlače, obogaćene brojnim džepovima koji dodaju funkcionalnost bez gubitka stila.

Robert Sever
ističe: "Uvijek kada stvaram, želim izromantizirati cijelu vizualnu priču, prikazujući svijet boljim i pozitivnijim mjestom. Moje stvaranje slavi našu različitost i pruža prostor za individualnost i kreativnost."

Modeli: Ana Stanković, Magdalena Koprek i Nikolina Budinski (Talia model)

Modeli: Ana Stanković, Magdalena Koprek i Nikolina Budinski (Talia model)

Materijali poput denima, pamuka, čipke, svile i brokata koriste se u ovoj kolekciji kako bi stvorili bogatstvo tekstura i vizualnih efekata, dodajući dubinu i slojevitost svakom komadu.

Severocco nije samo kolekcija odjeće, već kreativni izričaj koji poziva na putovanje kroz prostor i vrijeme, otkrivajući skriveno i spajajući različite svjetove u jedinstvenu viziju ljepote i stila.


VIŠE O TEMAMAmodne revijeRobert Severhrvatska moda
Povezano