RNB Confusion lansirao limitiranu streetwear kolekciju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.02.2021.

0

Foto: Dora Šarić

Foto: Dora Šarić

Važna je i poruka iza samog naslova kolekcije, a to je da su klubovi i partyiji najviše stradali zbog posljedica aktualne krize

U party pauzi prouzročenoj aktualnom krizom, željni da svoju vjernu mnogobrojnu publiku i dalje uveseljavaju, zagrebački legendarni klupski brend RNB Confusion izbacuje svoju prvu limitiranu streetwear modnu kolekciju simbolično nazvanu "ON TOUR". Super limitirana kolekcija "RNB Confusion On Tour" ujedno je i hommage svim klubovima i pop lokacijama na kojima je RNB Confusion od svojih samih početaka 2003 godine organizirao partyje.
RNB Confusion On Tour

RNB Confusion On Tour

Važna je i poruka iza samog naslova kolekcije, a to je da su klubovi i partyiji najviše stradali zbog posljedica aktualne krize, kojima je rad i djelovanje praktički zabranjen od mjeseca Rujna 2020 godine. Skoro 6 mjeseci nije održan niti jedan RNB Confusion party, a upravo će brendovi poput RNB Confusiona biti ključ socijalizacije i obnavljanja psiho stanja mladih.
Foto: Dora Šarić

Foto: Dora Šarić

Za one prave ljubitelje brenda u ponudi je klasični t-shirt i hoodie sa logotipom RNB Confusion-a, dok za sve one fanove koji jedva čekaju prvi RNB Confusion party u 2021 tu je "On Tour" limitirana kolekcija sa svim klubovima i lokacijama gdje su održani RNB Confusion partyiji. Tako je na "On tour" t-shirt s prednje strane velika print fotka sa nezaboravnog partyija u klubu Opera.

RNB Confusion On Tour

RNB Confusion On Tour

Za prvi iskorak RNB Confusiona na modnu scenu angažirani su fotografi, modeli, dj-i, izvođači i dizajneri koji su najviše pogođeni pandemijom te kojima je rad još uvijek zabranjen. Prvu limitiranu kolekciju gdje je svaki odjevni komad robe limitiran na 50 komada dizajnirao je zagrebački producent, dj i dizajner Viktor Šimunić.

Foto: Dora Šarić

Foto: Dora Šarić

Iza objektiva foto shootinga našla se je Dora Šarić koja je ujedno bila i jedan od modela fotkanja. Modeli koji su prvi isprobali RNB Confusion "On Tour" kolekciju su Dora Šarić, hip-hop izvođač Zembo Latifa, DJ Indy, Viktor Šimunić i Lara Tomorad-Rudec.

Cijeli projekt ne bi bio  izvediv bez ekipe iz OMG shopa koji stoje iza proizvodnje te su nova platforma za prodaju različitog merchandisa. Cijena hoodiea je 349, dok je t-shirt 195 kuna.

VIŠE O TEMAMARNB Confusionkratke majicehoodie majiceDora ŠarićZembo LatifaViktor Šimunić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se