Isprobali smo maskaru od koje se više ne planiramo odvajati!

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 02.06.2017.

37

Rimmel Volume Shake - maskara od koje se ne planiramo odvajati!

Rimmel Volume Shake - maskara od koje se ne planiramo odvajati!

U našu redakciju stigla je Rimmel Volume Shake, zabavna i inovativna maskara koja podiže, razdvaja i uvija trepavice bez stvaranja grudica i bez sljepljivanja

Među pripadnicama ljepšeg spola maskara je definitvno među prva tri beauty proizvoda od kojih se nikada ne odvajamo. Često je samo nekoliko poteza četkicom dovoljno da otvori pogled, a oči i cijelo lici učini zavodljiviim i ljepšim. U našoj redakciji upravo iz tog razloga maskare su rado viđen gost i s oduševljenjem smo dočekali Rimmel Volume Shake - koja je jednostavno drugačija od drugih! Desetak dana koristili smo ovaj inovativni proizvod, puni smo dojmova i donosimo našu recenziju maskare koja osvaja već na prvu svojim neobičnim izgledom.

Pakiranje je maslinastozelene boje sa zlatnim efektima, maskara je nešto deblja i teža od drugih, i kao takva je savršen modno-beauty dodatak svake kozmetičke torbice.

Totalno drukčija od drugih

Što je zapravo posebno kod ove maskare? Puno toga, ali prvenstveno to što sadrži shake sistem koji osvježava formulu i sprječava isušivanje.

Maskara u sebi ima cilindar koji nije vidljiv, ali ga se može čuti svaki put kad se prije nanošenja protrese tri do pet puta. Postupak je zabavan i omogućava da se svaki put stvori idealan sastav za nanošenje. Kod ove maskare nije potrebno čekati više nanošenja da bi sastav postao idealan (bez previše ili premalo tekućine i bez grudica), ona je savršenog omjera baš svaki put - od prvog otvaranja.

Odličan volumen i gustoća trepavica

Iako je malo teža (za standarde maskare), četkica je savršeno lagana i osigurava jednostavno nanošenje. Maskara već u prvom potezu seže i u kutove, a odmah ćete primijetiti i svilenkasti sjaj koji ostavlja. Rimmel Volume Shake podiže, razdvaja i uvija trepavice bez stvaranja grudica i bez sljepljivanja. Jedan sloj donosi prirodan izgled i idealan je za brzinsko svakodnevo šminkanje, dok drugi i treći sloj postižu odličan volumen i gustoću trepavica.

Rimmel Volume Shake u redakciji CroMode

Rimmel Volume Shake u redakciji CroMode

Tijekom dana maskara se ne trusi i ostaje postojana, a navečer se bez problema skida micelarnom otopinom. Cijena (69,90 kn) je pristupačna i sasvim sigurno isplativa jer se zahvaljujući svojoj inovativnoj shake tehnici može koristiti puno duže od drugih, a da pritom ne izgubi na kvaliteti.

Zaključak? Rimmel Volume Shake je inovativna, zabavna, efektna i isplativa maskara, i u svojoj kozmetičkoj torbici morate naći mjesta za nju!


VIŠE O TEMAMAmaskaraRimmelmaskaretrepavice




Povezano