Riječke stepenice početkom rujna, čeka nas deset revija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.08.2022.

0

14. Riječke stepenice

14. Riječke stepenice

Na stepenicama pored hotela Bonavia Plava Laguna u centru Rijeke posjetitelji će moći pogledati 10 modnih revija i uživati u novim modnim kolekcijama za nadolazeću sezonu

Nakon dvije godine stanke, zbog nemogućnosti održavanja velikih manifestacija, u petak 2. rujna Riječke stepenice vraćaju se svojim četrnaestim izdanjem kao najglamurozniji događaj ljeta na Kvarneru. Na stepenicama pored hotela Bonavia Plava Laguna u centru Rijeke posjetitelji će moći pogledati 10 modnih revija i uživati u novim modnim kolekcijama za nadolazeću sezonu.

"Nakon dvije godine pauze Rijeka će napokon dobiti ono što stvarno dugo priželjkuje", rekla je direktorica Riječkih stepenica Ivana Delač i tako najavila veliki povratak modne scene.

Kolekcije za jesen/zimu 2022. predstavit će Showroom Antonela, Talijanska škola mode i dizajna Caallegari sa zagrebačkim modelisticama Vericom Milošević i Natalijom Skendrović, zagrebačkim stilisticama Nikolinom Kožarić i Majom Sunko, riječkim modelisticama Liljanom Marinković, Sanelom Krasnić, Verom Jelenović i Ivanom Bolković. Na 14.Riječkim stepenicama kolekciju će prikazati i nakit Infinity Design by Iva Bruketa, Kalisi Design, ekstravagantna odjela Mondo Uomo, brand La Tramp s interesantnim torbicama od recikliranog papira, učenici Srednje trgovačke i tekstilne škole iz Rijeke, Ghetaldus Rijeka s kolekcijom dioptrijskih i sunčanih naočala za muškarce, a pod Udruženjem obrtnika Rijeka predstavit će se My Leather Story - Patrizia Sertić, Lilium - Suzana Mužić, Butik Rival - Senka Mitrović, Code by Botun - Duška Radotović, Ela obrt za krojačke usluge -Sandra Jamić i Salon Dajana - Dajana Hlača. Četrnaesto izdanje zatvorit će modna revija Max Mara powered by Amec Rijekatekstil.

Ulaz na 14. Riječke stepenice slobodan je za sve posjetitelje


VIŠE O TEMAMARiječke stepeniceRijekaIvana Delač
Povezano