Rihanna ne zna što je to zima: Pogledajte njenu novu kolekciju!

Piše: Nina Josipović, Zagreb, New York, London
Objavljeno 08.07.2013.

0

Rihanna | Foto: Screenshot / YouTube

Rihanna | Foto: Screenshot / YouTube

Kreiranje jesensko-zimske kolekcije za River Island za Rihannu, koja je odrasla na toplom Barbadosu, bio je kudikamo veći izazov nego kreiranje ljetnih krpica

Rihannina debitantska kolekcija za britanski high-street brand River Island izazvala je oprečne reakcije, ali barbadošku pjevačicu ništa ne može omesti. Ugovor će biti ispoštovan, a RiRi uz koncertne obveze pokušava zaokružiti kolekciju za sezonu jesen/zima 2013/2014.
Rihanna dolazi sa egzotičnog Barbadosa, obožava minijaturne ljetne krpice, stoga joj je kreiranje zimske odjeće kudikamo veći izazov. Priznao je to i njen ko-dizajner (u prijevodu - čovjek koji uz par Rihanninih sugestija i dizajnira većinu komada) Adam Selman u mini-intervjuu za britanski Vogue. I on i Rihanna odrastali su u toplim krajevima, tamo gdje su kaputi i hlače prava rijetkost.
"Način na koji sam naučio pristupati zimskom stilu je da samo prilagodim ljetnu odjeću, tj. dodam još jedan sloj. Ali, tu su ipak i kaputi i veste", izjavio je Selman.

River Island je danas na YouTubeu otkrio dio jesensko-zimskog arsenala. Sve pršti od maskirnih uzoraka, krzna, neobičnih kapa i jakni. I sve je prilično seksualizirano, s mnoštvom detalja svojstvenijih ljetu nego zimi. Pogledajte video:


VIŠE O TEMAMARihannaRiver IslandBarbadosAdam SelmanRihanna za River Island
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se