Rihanna je ikona i zaslužuje ne jednu - nego tri naslovnice Voguea!

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 21.11.2017.

1

Rihanna za pariški Vogue | Foto: Jean Paul Goode

Rihanna za pariški Vogue | Foto: Jean Paul Goode

Prosinačko izdanje pariškog Voguea u čvrstom je zagrljaju jedne od najutjecajnijih figura industrije zabave 21. stoljeća, pjevačice i modne ikone Rihanne

Glazbena superzvijezda i modna ikona Rihanna ukrala je ne jednu nego čak tri naslovnice jednog od najznačajnijih izdanja Voguea, onog pariškog.

Glavna urednica časopisa, Emmanuelle Alt, angažirala je tri velika imena suvremene modne fotografije, pa su tako Rihannu, svatko na svoj način, ovjekovječili Jean Paul Goode, nizozemski duo Inez Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin te Juergen Teller.

Rihanna | Foto: Juergen Teller

Rihanna | Foto: Juergen Teller

"Prepoznata od strane naših urednika kao jedna od najutjecajnijih figura današnjice, Rihanna utjelovljuje modernu viziju ženstvenosti i snažan karakter koji nikada ne može i ne smije biti predstavljen samo jednom naslovnicom." - tako je francuski Vogue objasnio 'potrebu' za čak tri Rihannina covera.

Rihanna | Foto: Inez and Vinoodh

Rihanna | Foto: Inez and Vinoodh

I tu nije kraj ovog spektakularnog prosinačkog izdanja. Barbadoška pjevačica ne samo da krasi naslovnice nego je sudjelovala i u stvaranju novog broja kao specijalna gošća-urednica.


VIŠE O TEMAMAEmmanuelle AltJean Paul GoodeInez Van LamsweerdeVinoodh MatadinJuergen Tellermodni magaziniRihannaVogue
Povezano