Ricardo Villalobos na Sonus festivalu

Piše: CroModa, Zagreb, Novalja
Objavljeno 12.08.2013.

1

Ricardo Villalobos

Ricardo Villalobos

Nakon 14 uspješnih sezona u klubu Amnesia na Ibizi, Cocoon Heroes party dolazi i na Sonus festival na otoku Pagu. Party će se održati preko dana u klubu Papaya u subotu 24. kolovoza.

DJ Ricardo Villalobos stiže na na Sonus festival! 25. najbolji klub svijeta  - novaljska Papaya ugostit će jedan od najpoznatijih svjetskih programa Cocoon Heroes četvrtoga dana festivala koji će se održati od 21. do 25. kolovoza.

Cocoon Heroes na Sonus festivalu predstavljat će jedan od prvih članova Cocoon obitelji, velikan elektronske glazbe, uz čije južno-američke tonove i meditativan ritam jednostavno zaboravite na mjesto i vrijeme – Ricardo Villalobos. Uz Ricarda, za ludi provod u klubu Papaya, zaduženi su još i Onur Özer i Dorian Paic, dugogodišnji članovi Cocoona, za koje ne sumnjamo da će osigurati odličan provod.Nakon dnevnog Cocoon Heroes partyja, za večernji program su zaduženi Luciano i artisti s njegove Cadenza etikete.

Cocoon etiketa, koju je 2000. god osnovao Sven Väth, niže uspjehe i organizira partije pod imenom Cocoon Heroes diljem svijeta te i dalje ponosno nosi titulu top tri večeri na Ibizi. Glazbena etiketa papa Svena, kako ga vole zvati fanovi, pokrenuta je s ciljem da pomogne mladim i neafirmiranim producentima.

Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kn za HR & EX YU goste možete pronaći na Eventim prodajnim mjestima ili Eventim.hr online shopu.


VIŠE O TEMAMARicardo VillalobosCocoon Heroes partySonus Festivalelektronska glazbaPapaya
Povezano