Retrospektiva Juraja Zigmana uoči Cro A Portera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.10.2015.

0

Retrospektivna revija Juraja Zigmana

Retrospektivna revija Juraja Zigmana

Juraj Zigman, enfant terrible domaće modne scene, ove sezone priprema poseban modni show uoči nadolazećeg Cro A Portera

Dizajner koji svakom novom pričom uspjeva nadmašiti samog sebe, u susret Schwarzkopf Cro A Porteru sprema priču kojom će zaluditi sve modne zaljubljenike. Povodom premijernog predstavljanja novog DS 4 i DS 5 u Hrvatskoj, marke Citroën i DS pripremile su poseban show za svoje goste i odabrane fashioniste, na kojem će Juraj Zigman 13. listopada u prostoru Hauba@Lauba predstaviti retrospektivu svojih posljednjih 20 kolekcija.
Bit će to specijalna prilika da se prisjetimo sjajnih trenutaka iz njegove karijere, kojima je zaustavljao dah posjetiteljima, izazivao neviđenu gužvu u gledalištu, te prikazivao stotine komada u svojim kolekcijama koje nikada nisu podilazile trendovima, već slavile njegov talent i slobodu umjetničkog izražavanja.
Era Zigmanovog spektakla na hrvatskoj modnoj sceni započinje 2007. godine ulaskom na velika vrata Cro A Portera. Zigmanova žena, uvijek senzacionalna i  strastvena, odiše samouvjerenošću koja ostavlja trag. Uvijek korak ispred, na granici ukusa i kiča, s izuzetno šarenim i pomalo futurističim ilustracijama, Zigman je postao jedan od najprepoznatljivijih dizajnera na sceni. Svestranost Zigmanovog lika provlači se kroz sve sfere stvaralaštva ovog pomalo ekscentričnog i i znimno talentiranog dizajnera. Instant seksepil koji Zigman stvara dizajnerskim umijećem iz sezone u sezonu ne prestaje oduševljavati, a  senzacionalne revije postavljaju ga na tron najpoželjnijih dizajnera. U potrazi za apsolutnim modnim užitkom, Zigmanov odgovor 13. listopada sigurno neće razočarati. Očekujte neočekivano u Haubi!

Ovosezonski, 26. Schwarzkopf Cro A Porter održat će se od 15. do 17. 10. 2015.  u prostoru službenog naziva HAUBA@LAUBA.

VIŠE O TEMAMACroAPorterJuraj ZigmanSchwarzkopf Cro A Porter
Povezano