Reserved Street S/S 2016: Ljetne boje i mornarski đir!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.04.2016.

0

Ljeto, boje i mornarski uzorak obilježili su kolekciju Reserved Street za sezonu proljeće/ljeto 2016.

Tropski otok Mauricijus poslužio je kao idealna šarena pozadina za fotografa Marcina Tyscku, koji je snimio kampanju za novu Reserved Street kolekciju. Ova lepršava modna linija slavi svakodnevni casual look pa ćemo ove sezone uživati u svježim trendovima.

Izjava Karla Lagerfelda da su jeans i T-shirt najbolji styling na svijetu, ponovno se pokazala istinitom. Dobar izgled čine dobar styling, pažljivo odabrani detalji, tkanine, krojevi, te način na koji nosimo odjevne kombinacije. Reserved kratke hlače od trapera i bijela majica iz Street kolekcije su najbolji odabir jer su ti komadi dizajnirani tako da naglašavaju obline, udobni su za nošenje i naglašeni modnim dodacima.

Street kolekciju čini udobna i prozračna odjeća, jarkih boja. Pamuk je ključni materijal ove kolekcije, a prisutne su i svila i platno, dvije praktične tkanine koje su neizbježne tijekom vrućih ljetnih dana. Kreativnost ovih tkanina izražena je i u muškoj i u ženskoj liniji pa kolekcija obiluje mnoštvom geometrijskih, etničkih i cvjetnih uzoraka, a prevladavaju uglavnom bijele i plave boje. Kolekcija za muškarce naglašena je mornarskim uzorkom, a žensku kolekciju osvježava ružičasto-narančasta boja, boja mandarine.

Kolekcija za žene inspirirana je mješavinom etničkog i safari stila
. Tu je i veliki asortiman tipičnih ljetnih komada, kao što su tunike za plažu i kupaći kostimi, a resice i uzorci daju kolekciji poseban karakter.


VIŠE O TEMAMAReservedmornarske prugemornarski uzoraktunikesafari stil
Povezano