Reserved ove jeseni osvaja romantičnim komadima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.09.2022.

0

Foto: Magda Wunsche & Aga Samsel

Foto: Magda Wunsche & Aga Samsel

Modna priča koju nam donose Reserved dizajneri spaja naizgled nespojivo: naglašenu i beskompromisnu viziju romantičnih odjevnih komada

Jesen kao prijelazno razdoblje budi želju za promjenama te je idealno vrijeme za poigravanje s odjevnim komadima  i totalni make over unutar naših ormara. Inspiraciju u kreiranju jesenske garderobe i ključne odjevne komade pronašli smo u novoj Reserved jesenskoj kolekciji. Modna priča koju nam donose Reserved dizajneri spaja naizgled nespojivo: naglašenu i beskompromisnu viziju romantičnih odjevnih komada.

Model: Julia Hafstrom | IMG Models

Model: Julia Hafstrom | IMG Models

Između modnih komada u crnoj, sivoj i bež boji, neizostavna boja kolekcije je energična ružičasta. Njene nijanse protkane su u kaputima s naglašenim ovratnicima, pletenim i jacquard komadima kao i na odijelima te koktel haljinama. Monokromatski look od glave do pete „razbijen je“ upečatljivim detaljima i raznolikim završetcima: neravnomjernom jacquard tkaninom, gustom čipkom te sjajnim prozirnim šifonom. Jesensko cvijeće utkano u jacquard tkaninu i čipku ostavlja dojam impresivne trodimenzionalnosti.

Make-up: Wilson

Make-up: Wilson

Kolekcija je upotpunjena upečatljivim modnim dodacima: pripijenim čizmama u nijansama fuksije, nježno ljubičaste i crne, sjajnim čizmama preko koljena s teksturom krokodilske kože i satenskim cipelama s platformom. Torbice izrađene od jacquard tkanine i umjetne kože obogaćene perjem idealne su za nadolazeće posebne prilike, a mala polukružna torbica nosiva na dva načina vrlo jednostavno se transformira u efektni večernji model.

Hair: Michał Bieliecki

Hair: Michał Bieliecki

Spoj elemenata romantizma uz suvremeni modni izričaj doveo je do kolekcije koja je istovremeno moderna i uronjena u prošlost te odiše filozofijom nadrealne ljepote. S jedne strane senzibilni i nježni, a s druge strane impresivni – zasigurno je kako vas modni favoriti iz ove kolekcije neće ostaviti ravnodušnima.

Production: Visual Crafters

Production: Visual Crafters

Za snimanje fotografija zaslužni su Wunsche & Samsel, a za video priloge uz fotografije Bart Pogoda. Snimanje fotografija odrađeno je u škotskom krajoliku koji pruža izvrsnu kulisu za odvažnu kolekciju poput ove. Zeleni brežuljci i škotska arhitektura u kontrastu su s jesenskim vremenom, raznolikim teksturama, živim nijansama ružičaste te bezvremenskom crnom bojom.


VIŠE O TEMAMAReservedlookbookWunsche & Samsel
Povezano