Reserved osvaja haljinom koja će uljepšati svaki ljetni dan

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 15.06.2024.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Narančasta boja napada, mogla bi biti jedno od najugodnijih modnih iznenađenja ljetnog dijela godine, u prilog tome ide i efektna haljina koja se probija ka vrhu Reservedove liste bestselera

U potpunosti smo se okrenuli ljetnim modnim izazovima, topliji dio sezone klimatološki je već tu, a za par dana ćemo ga i kalendarski pozdraviti. Traje veliki lov na sve te divne ljetne krpice koje će nam popravljati izgled i raspoloženje sve do prvih jesenskih dana. Kad je o trendovima riječ, sve su popularnije intenzivne boje, a jedna od onih koje su odjednom iskočile u prvi plan jeste - narančasta!

Govorimo o velikom potencijalnom trendu: jučer smo pisali o jednoj narančastoj haljini iz Zare koja je mnogima zapela za oko, a sad sličan odgovor na istu temu stiže i iz Reserveda, koji je svoje fanove osvojio efektnom kreacijom u ovoj hit boji.

Reserved

Reserved

Na Reservedovoj listi lipanjskih bestselera ka vrhu se probija jako lijepa 'svakodnevna' haljina s američkim izrezom i rebrastim uzorkom... I sve to u najpoželjnijoj nijansi narančaste! Ići će savršeno uz vaše omiljene sandale, a dobra vijest je i da je cijena ovog ljetnog hita poprilično ugodna. Za ovu haljinu treba izdvojiti 17,99 eura.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Dakle, jeste li spremni za ljeto u narančastoj haljini?


VIŠE O TEMAMAhaljineReservednarančasta boja
Povezano