Reserved ima TAKO DOBRU haljinu koju mnogi žele u ormaru

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 26.03.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Ako je nešto proljetni, a možda još više i ljetni klasik, onda je to veličanstvena bijela haljina. Jedan divan primjerak, i to iz kruga bestselera, pronašli smo u ponudi Reserveda.

Ako nešto ima pravo na status neprikosnovenog modnog klasika u jesensko-zimskim danima, onda je to veličanstvena (i mala i velika!) crna haljina. E pa, sve ono što vrijedi za nju u hladnijem dijelu godine, može se reći i za njenu (mlađu?) 'sestru', čarobnu bijelu haljinu u proljetnim, a možda i još više u - ljetnim danima!

Bar jednu neodoljivu bijelu haljinu naprosto morate imati u ormaru u toplijem dijelu godine, a mi smo jedan savršen primjerak pronašli na policama Reserveda. I to u krugu bestselera, što samo sugerira da je riječ o komadu koji krade pažnju brojnih zaljubljenica u modu.

Reserved

Reserved

Zvijezda ovog članka je prekrasna pamučna midi haljina u bijelom izdanju. Model je to s V izrezom i kratkim rukavima s rastezljivim manšetama, kopčanjem gumbima na leđima i prorezom straga. Savršeno će ići u različitim prigodama i svim mogućim proljetnim kombinacijama, sve što uz nju trebate su podjednako privlačne tenisice ili sandale. I proljeće u punom modnom sjaju može početi!

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Cijena ove divne haljine, koja je jedna od najtraženijih Reservedovih komada u ožujku, iznosi 59,99 eura (451,99 kn), a vi nam recite biste li je i vi nosili!


VIŠE O TEMAMAhaljineReservedmidi haljinebijele haljinehaljine s V izrezombijela boja
Povezano