Reserved ima proljetnu haljinu koja osvaja na prvu

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 31.01.2024.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Cvjetni uzorak polako osvaja izloge najpopularnijih modnih trgovina, a jedna prekrasna haljina začinjena floralnim motivima probija se ka vrhu reservedove liste bestselera

Stiže nam veljača, mjesec koji osim romantike i zabljubljenosti donosi i one prve, sramežljive (pred)znakove nove sezone. U svijetu mode ti su znakovi još jači i opipljiviji, posebno ako pogledamo polive najpopularnijih trgovina, koje su već sad dobrano osvježene komadima specijaliziranim za toplije dana.

I u Reservedu je tako, a to najbolje potvrđuje nova lista bestselera na kojoj se jedan čaroban komad s mirisom proljeća ekspresno probija ka samom vrhu. Možete ga kupiti već sad, dobro će proći i u prijelaznom periodu, iako će svoj puni sjaj pokazati tek pod ožujskim suncem.

Reserved

Reserved

Ova košulja-haljina s cvjetnim uzorkom, koji se u naše živote i ormare vraća u velikom stilu, osvaja ležernim dizajnom, klasičnim ovratnikom i dugim rukavima s manšetama, a upotpunjena je i pojasom za vezanje oko struka. Ukratko - midi haljina stvorena za savršen prijelaz iz zime u proljeće; haljina koja će dobro doći u svačiju garderobu!

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Cijena? 32,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineReservedkošulja haljinecvjetne haljinemidi haljinecvjetni uzorak
Povezano