Reserved ima novu kolekciju, ljeto će obiježiti intenzivne boje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.05.2022.

0

Foto: Frankiewicz & Różniata, Reserved

Foto: Frankiewicz & Różniata, Reserved

Reserved je ovom kolekcijom uspio razbiti stereotip predvidljive svečane odjeće jer je nalazimo u nizu intenzivnih nijansi, poput neonskog koralja, popularne narančaste ili jarke ljubičaste

Reserved je predstavio svoju novu capsule kolekcije - Summer 22 Campaign. Krojevima odijela ili haljina, geometrijskim izrezima u struku, laganim naramenicama i ukrasnom perju teško je bilo odoljeti pa je već sad očito kako su upravo to neki od komada koji će obilježiti ovoljetne kombinacije.

Reserved

Reserved

Reserved je ovom kolekcijom uspio razbiti stereotip predvidljive svečane odjeće jer je nalazimo u nizu intenzivnih nijansi, poput neonskog koralja, popularne narančaste ili jarke ljubičaste.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Odijelo, haljina na duplo kopčanje ili komplet s kraćim sakoom čine energičnu ljetnu bazu, spremnu za dopunu modelima u cvjetnim printevima ili nepravilnim uzorcima od pletenih tkanina. Tu dolazi i asimetrija puna volana i različitih krojeva koji ovu iako ljetnu kolekciju čine savršenom za nošenje u nekoliko slojeva i modno eksperimentiranje.

Reserved

Reserved

Uski, cvjetni kombinezon savršeno izgleda solo, kao i uz široku košulju, dok kratki narančasti top s dugom tuba suknjom upotpunjuje ružičasti box sako. Jake se boje nadopunjuju, usklađuju se s trendom dopaminskog odijevanja, a dizajnerske sličnosti vežu kolekciju koja će biti savršena na poslu, u gradu, na ljetnom putovanju i godišnjem odmoru! Sve ovisi o kontekstu i interpretaciji jer Summer 22 Campaign istovremeno je elegantna i ležerna.

Kolekciju prati i foto session dua Frankiewicz & Różniata, a zaštitno lice je poljski model Małgosia Bela. U sirovim, stjenovitim krajolicima mora i stilizacijama Eweline Gralak, ova odjeća postaje još izražajnija, iznenađujuća i puna elegantne, beskompromisne ženstvenosti.


VIŠE O TEMAMAReservedženska odijela
Povezano