Reserved ima kaput za jesen koji se prodaje kao lud

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 24.08.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

I dok se mi pržimo na valu vrućine, u svijetu mode već su uveliko krenule pripreme za novu sezonu. Lov na dobar kaput mnogima je važna misija, a jedan pravi hit detektirali smo u Reservedu.

Ovog vikenda kreće veliki povratak u Zagreb, trebala bi nakon duže stanke oživjeti i zagrebačka špica. Ali ovog vikenda za mnoge kreće i prvi veliki val pravog jesenskog šopingiranja. Iz natikača i laganih topova uskočit ćemo u robusne komade obuće, ali  i u jakne i kapute.

Sve navedeno potvrđuje i nova lista bestselera u trgovinama popularnog brenda Reserved. Tamo je na prvo mjesto zasjeo jedan pravi jesenski komad, topli kaput koji su mnogi poželjeli u svom ormaru. A evo i zašto!

Reserved

Reserved

Najprodavaniji komad u Reservedu je ovaj kaput s pojasom za vezanje oko struka. Dostupan je u tri boje, ali najbolje se prodaje u trendovskom smeđesivom izdanju. U znaku je ovratnika s nazubljenim reverima, ravnih rukava i pojasa za vezanje oko struka, a u Reservedovim trgovinama čeka vas po cijeni od 55,99 eura (421,86 kn).

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Što vi kažete na ovaj komad, biste li ga nosili?


VIŠE O TEMAMAkaputiReservedženski kaputi
Povezano