Reserved ima haljinu koja oduševljava, prodaje se kao luda

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.12.2022.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Jednostavna crna haljina s V-izrezom na preklop i dugim rukavima zasjenila je sve druge komade iz Reservedove kolekcije za jesen/zimu 2022/2023.

Prosinac nam uz sve one kičaste šljokičaste komade za blagdanske partyje donosi i klasiku koja je naprosto nezamjenjiva. Samo zato što se život nastavlja i nakon prosinačke božićno-novogodišnje bajke!

A kad govorimo o klasicima, onda je u zimskim danima jedan komad odjeće naprosto nezamjenjiv, i teško da mu možemo pronaći ozbiljnu konkurenciju. S veličanstvenom malom crnom haljinom jednostavno nećete pogriješiti, bit će savršen izbor za sve zimske trenutke, od onih formalnih do partijanerskih...

Sličnog su razmišljanja i obožavateljice Reserveda koje su u prosincu poludjele baš za jednom efektnom malom crnom haljinom. Riječ je o jednostavnoj maloj crnoj haljini s V-izrezom na preklop i dugim rukavima začinjenoj ukrasnim naborima; haljini za koju je potrebno izdvojiti 301,30 kuna.

Reserved

Reserved

Možete je nositi uz sve tipove obuće, a dobro će proći u svim prigodama, od neobavezne kave do ludih partyja! Samo je potrebmo malo mašte. Biste li i vi ovaj komad rado vidjeli u svom ormaeru?


VIŠE O TEMAMAhaljineReservedmini haljinemala crna haljinakratke haljinehaljine dugih rukava
Povezano