Replay i Swarovski donose kaubojke ukrašene kristalima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.01.2024.

0

Foto: Replay

Foto: Replay

Replay je uz podršku brenda Swarovski, tvrtke za dizajn, proizvodnju i prodaju najkvalitetnijeg kristala na svijetu, kreirao ekskluzivnu kapsulnu kolekciju Texan kaubojskih čizama od kože i trapera ukrašenih kristalima

U pravom stilu 90-ih, ove trendi kaubojke dolaze s nogavicama od trapera prekrivenim Swarovski kamenčićima koji joj daju sofisticiran, ali oštar izgled.

Prvi model, koji je već dostupan online i u Replay trgovinama, dolazi u dvije boje koje kombiniraju kožu sa svijetloplavim ili crnim ispranim traperom stvarajući vrlo suvremeni efekt ravnih traperica preko gornjeg dijela čizme. Swarovski kristali dolaze u različitim veličinama i tvore prilagođeni dizajn stvoren isključivo za Replay.

Osim efekta koji stvaraju različite veličine kristala, dekoracija u verziji crnog trapera pojačana je za stvaranje sofisticiranog izgleda kombinacijom različitih boja: Black Diamond, Silver Night i Nero. Osim toga, verzija svijetloplavog trapera ima jednobojni kristalni ukras. Svaki par čizama ukrašen je s 1438 kristala, a svaki ukras na traperu sadrži kristale od 2, 3, 4 i 5 mm.

Replay x Swarovski

Replay x Swarovski

Visoke čizme do koljena sa šiljastim vrhom od fine jednobojne glatke kože daju vintage efekt te su odlične za kombiniranje s haljinama, suknjama ili kratkim hlačama. Blok peta u kaubojskom stilu pruža udobnost i jednostavno kretanje tijekom cijelog dana.

Foto: Replay

Foto: Replay

Ljubitelji ova dva kultna brenda mogu se veseliti jer Replay predviđa razvoj šireg asortimana proizvoda ukrašenih Swarovski kristalima koji će biti predstavljeni početkom 2024. godine.


VIŠE O TEMAMAčizmeReplaySwarovskikaubojske čizmekaubojkeSwarovski kristali
Povezano