Replay i AFC Ajax nastavljaju suradnju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.06.2023.

0

Dušan Tadić, Matteo Sinigaglia i Jurrien Timber. Foto: Replay

Dušan Tadić, Matteo Sinigaglia i Jurrien Timber. Foto: Replay

Već je poznato da moda i sport idu ruku pod ruku, što potvrđuju brojne suradnje popularnih modnih brendova sa sportskim organizacijama i sportašima

U tome se pogotovo ističe talijanski brend Replay koji je još jednom produžio partnerstvo s nogometnim klubom Ajax. Replay je službeni sponzor Ajaxa od 2020. godine, a s ovim privremenim produljenjem ostat će tako barem do 2027. godine. Igrači i igračice Ajaxa nosit će odjeću s Replay potpisom na putu na utakmice, kao i cijeli odbor i predstavnici ovog nizozemskog kluba.

Menno Geelen, komercijalni direktor AFC Ajaxa istaknuo je kako "ova obnova i dugoročno produljenje pokazuju veliko povjerenje, na čemu zahvaljujemo Replayu. Prilikom najave našeg partnerstva, Replay je govorio o međunarodnoj obitelji u koju smo uključeni, zajedno s PSG-om i All Blacks među ostalima. U potpunosti prepoznajemo ovaj obiteljski osjećaj i naše partnerstvo već se čini vrlo poznatim."

"Gostoljubivost u Johan Cruijff Areni, način na koji nove kolekcije privlače pozornost na (još uvijek rastućim) društvenim kanalima te uključenost igrača i uprave: Ajax je visoke kvalitete na više razina. To je ono čemu i mi težimo. Partnerstvo koje smo sklopili prije nekoliko godina pokazalo se izvrsnim izborom, stoga s velikim povjerenjem gledamo u dužu zajedničku budućnost“, komentirao je Matteo Sinigaglia, izvršni direktor matične tvrtke Replaya – Fashion Box SpA.

Osim što osvaja na modnoj sceni svojim kvalitetnim i autentičnim odjevnim komadima, Replay naglašava svoju strategiju sportskog sponzorstva. Tako je, osim Ajaxa, surađivao s nogometnim klubom Atalanta i PSG, rugby timom All Blacks te je bio službeni partner Formule 1. Ostvario je i fantastične modno-sportske suradnje s poznatim sportašima koji su ujedno i ambasadori brenda, a sigurni smo kako će se ova praksa nastaviti i u budućnosti.


VIŠE O TEMAMAReplayAFC AjaxnogometMenno GeelenMatteo Sinigaglia
Povezano