Replay Hyperfree: Elastični traper koji pruža osjećaj vlastite kože

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.04.2016.

219

Alessandra Ambrosio za Replay Hyperfree

Alessandra Ambrosio za Replay Hyperfree

Replay je pokrenuo revoluciju u svijetu denima dizajnirajući elastični jeans izvanrednih mogućnosti

Brazilski supermodel Alessandra Ambrosio i njen sunarodnjak, nogometni čarobnjak Neymar Jr., kao zvijezde nove kampanje Replay Hyperfree ne mogu odoljeti svojoj strasti za kretanjem, nego uz zvuke sambe uživaju u slobodi pokreta – plesa, modelinga i nogometa - u čudesno elastičnom Hyperfree jeansu.
Replay je pokrenuo revoluciju u svijetu denima dizajnirajući elastični jeans izvanrednih mogućnosti. Kao odgovor novom načinu života koji istodobno zahtjeva naglašenu estetiku i izraženu udobnost, stvoren je jeans koji osluškuje potrebe tijela te vjerno prati i najzahtjevnije pokrete. Sportska i fashion odjeća postaje sve povezanija te se od odjeće zahtjeva maksimalna udobnost. Jeans više nema granica  - Hyperfree krši sva pravila u svijetu denima - po prvi puta imamo traper koji se u potpunosti stapa s vašom kožom.
Neymar Jr.

Neymar Jr.

Hyperfree traperice izrađene su od prirodnih vlakana te su izrazito lagane za nošenje. Jeans je u potpunosti elastičan te donosi 35% poboljšanu slobodu kretanja u odnosu na ostale najbolje proizvode ove klase. Dostupan je u skinny, slim, boyfit i boyfit jogging modelima za žene te slim, jogging low crotch i slim low crotch krojevima za muškarce.


VIŠE O TEMAMAAlessandra AmbrosioReplaytrapericeskinny jeansNeymar Jrženske traperice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se