Rene Bitorajac za Ledo: U borbi za opstanak!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 27.05.2010.

0

U četiri vrlo duhovita TV spota, koji se ovih dana počinju prikazivati na malim ekranima, Rene Bitorajac se snalazi u pustinji, šumi i šikari i upravo je Ledo sladoled na štapiću njegov adut za spas iz svake situacije. Režiju ove serije spotova potpisuje Tomislav Rukavina, dok je produkcija i ovoga puta djelo Planeta B.

Kreativci agencije Euro RSCG Zagreb, članice Unex Grupe, Renea Bitorajca su ovoga puta doveli u vrlo teške situacije, čak možemo reći da se borio za vlastiti opstanak.

Rene Bitorajac za Ledo

Rene Bitorajac za Ledo

U četiri duhovita TV spota, koji se ovih dana počinju prikazivati na malim ekranima, Rene Bitorajac se snalazi u pustinji, šumi i šikari i upravo je Ledo sladoled na štapiću njegov adut za spas iz svake situacije. Režiju ove serije spotova potpisuje Tomislav Rukavina, dok je produkcija i ovoga puta djelo Planeta B.

Iako su uvjeti na snimanju pustinje, šume i šikare bili u skladu s ambijentom, dobra zabava nije izostala. Rene, legenda Ledo spotova, i ovog je puta bio raspoložen, te je u svom stilu prokomentirao uloge koje su mu Unexovci osmislili. "Meni je poseban gušt raditi reklame za slatkač, posebno zbog toga što sam u ove četiri godine izmijenjao u njima toliko uloga i našao se u jednako toliko situacija da mi i James Bond može pozavidjeti".

{youtube}r4DCrx8GOCw{/youtube}
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se