Reese Witherspoon na coveru Voguea nosi boju koja će obilježiti proljeće

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 15.01.2019.

1

Reese Witherspoon za US Vogue

Reese Witherspoon za US Vogue

Zelena je boja koja će biti jako HOT tijekom cijele 2019. godine, a slavna glumica Reese Witherspoon pokazala nam je kako ćemo je nositi na proljeće

Zvijezda hit-serije "Big Little Lies", Reese Witherspoon, osvanula je tamo gdje bi vjerojatno svaka žena kojoj je stalo do slave i pažnje voljela biti. 42-godišnja glumica ukrasila je modnu naslovnicu svih naslovnica, pozirala je za drugo izdanje američkog Voguea u 2019. godini, ono za veljaču.
Reese na glamuroznom coveru nosi jednu od boja koje će obilježiti 2019., zelenu, a njene stylinge na naslovnici i u popratnom editorijalu potpisuje Tonne Goodman. Slavna je glumica za potrebe snimanja zablistala u odabranim komadima prestižnih dizajnerskih imena kao što su Givenchy, Alexander McQueen, Burberry, Max Mara, Carolina Herrera i Marc Jacobs.
"Sviđaju mi se priče u kojima su žene u centru pozornosti. Muka mi je od svih tih silnih filmova u kojima je praktično samo jedna ženska figura na cijelom setu. Obično su to loši scenariji s jednom ženskom ulogom, to mi se zbilja ne sviđa", izjavila je između ostalog Reese za Vogue.

VIŠE O TEMAMAReese WitherspoonVoguezelena bojamodni magaziniBig Little LiesTonne Goodman
Povezano