Reebok X Tristan Eaton Yoga ruši granice između casual i sportske odjeće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.09.2016.

45

Nova Reebok Yoga kolekcija (za jesen/zimu 2016/2017) inspirirana je radovima poznatog umjetnika Tristana Eatona

Najnovijom kolaboracijom s poznatim američkim umjetnikom Tristanom Eatonom za sezonu jesen/zima 2016., Reebok je kreirao Reebok X Tristan Eaton Yoga kolekciju, nastalu spajanjem sportske funkcionalnosti i modne estetike koja ruši sve granice između casual i sportske odjeće, a originalni Eatonovi grafitni printevi unosi posve novu svježinu na globalnu fitness scenu.

Ovaj svestrani dizajner i ilustrator poznat po grafitima i muralima, svoju je ljubav prema uličnoj umjetnosti otkrio još u ranim tinejdžerskim danima kada je ukrašavao gotovo sve – od velikih plakatnih površina do urbanih sredina u kojima je živio – od Londona, Detroita i New Yorka. Prepoznajući kreativnost i umjetničke slobode ovog umjetnika, Reebok je kreirao jedinstven stilski kolaž inspiriran 'uličnim printom' Tristanovih radova. Jedan od najpoznatijih njegovih murala trenutno je izložen na zidu jedne od Reebokovih teretana.

Specijalni yoga top, osim neophodne potpore, svojom atraktivnošću plijeni pozornost kako u fitness dvorani, tako i izvan nje. Napravljen od kompresivnog materijala i elastina, strukturom i krojem pruža srednju podršku, a zahvaljujući SpeedWick tehnologiji uspješno propušta vlagu i reducira vlažnost. Tristanov kolorističan uzorak apliciran je i na tajice kojima je dodan i specijalni antibakterijski umetak, dok široki elastični pojas i ravni šavovi dodatno doprinose njihovoj udobnosti. Alternativa tajicama, kratke su hlačice u živopisnim bojama njegovih djela. U izradi svih komada ove kolekcije korištena je SpeedWick tehnologija, a svi komadi mogu se nositi samostalno ili u kombinaciji s drugim neutralnim komadima ili zajedno kako bi se postigao efektniji look.

Za atraktivan lookbook ove kolekcije Reebok je odabrao neustrašivu Jasmine Sanders, američku glumicu, model i influencericu, na društvenim mrežama poznatu kao @Golden_Barbie. S više od 1,6 milijuna sljedbenika na Instagramu i drugim društvenim mrežama, proglašena je za jednu od top 5 'social media models'. Jasmine savršeno kombinira lifestyle, fitness i modu, čime pokazuje da zaista prati sve trendove.

Tajice su dostupne po cijeni od 499,00 kuna, a yoga top 379 kuna.


VIŠE O TEMAMAtajiceReebokJasmine Sandersodjeća za yogusportske tajiceTristan Eaton
Povezano