Reebok Classic x Kendrick Lamar: Kultne tenisice u novom ruhu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.01.2016.

0

Kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2016. svojevrstan je homage legendarim tenisicama Reebok Classic Leather

Nastavljajući fuziju urbane glazbe i popularnog lifestyle branda, Reebok Classic i multi-platinasti Kendrick Lamar, popularni američki reper i tekstopisac, za sezonu proljeće/ljeto 2016. predstavljaju sjajan makeover bezvremenskih tenisica Classic Leather.

Apsolutni vladar na ovogodišnjem Grammyju, s čak 11 nominacija, i dobitnik nagrada za najbolju rap izvedbu i rap pjesmu godine, u najnovijoj Reebok Classic capsule kolekciji snažno je inspiriran svojim rodnim gradom Comptonom u Kaliforniji. Ovog se puta odlučio poigrati na jednostavan način svojim autentičnim glazbenim izričajem i osobnim dizajnerskim afinitetima.

Nastavljajući se na prošlogodišnju, vrlo uspješnu ZPump Fusion kolaboraciju, kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2016. svojevrstan je homage legendarim Reebok Classic Leather tenisicama, uz koje je odrastao i nosio ih tijekom srednjoškolskih dana. Kao svojevrsnu reminiscenciju, Lamar modificira Classic Leather u pročišćenu estetiku, kombinirajući blago sivu s crvenom i plavom, koje su mu poslužili kao osnovni motiv.

Simbolikom crvene i plave boje, koje simboliziraju postojeću podjelu LA-a, kolekcija istovremeno nosi snažnu poruku za uspostavom mira na njegovim ulicama.


VIŠE O TEMAMAtenisiceReebokKendrick LamarReebok Classic Leather
Povezano