Red X-Mas party: Armin Van Buuren 15. prosinca u Ljubljani

Piše: CroModa, Zagreb, Ljubljana
Objavljeno 19.11.2012.

0

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

Za manje od mjesec dana Armin Van Buuren priređuje najljepši božićni Red X-Mas party

Najbolji DJ svijeta, Nizozemac Armin Van Buuren, 15. prosinca u novoj ljubljanskoj areni Stožice predstavlja božićnu čaroliju Red X-Mas party. Ljubimac hrvatske publike koji već godinama u novaljskoj Papayi oduševljava svojim osebujnim nastupima i nesebičnim pristupom fanovima, a ovog Vas puta poziva na zimsko putovanje ususret Božiću.

Naša zajednička jutra u Papayi za mene su posebno iskustvo

"Hrvatska publika zauzima posebno mjesto u mom srcu. Naša zajednička jutra u Papayi za mene su posebno iskustvo. Ovog vas puta pozivam da mi se pridružite u Ljubljani na emotivnom i čarobnom božićnom Red X-Mas partiju koji je pred nama!" - poručio je hrvatskim fanovima najbolji DJ svijeta Armin Van Buuren.

Na božićnom glazbenom spektaklu uz Armina nastupaju još jedna trance legenda - Ferry Corsten te trenutno jedna od najpopularnijih house atrakcija Dimitri Vegas & Like Mike, koje je imeđu ostalim proslavila i himna za poznati festival Tomorrowland. Zagrijavanje za glazbene velikane biti će uz Nizozemca Mitcha Crowna te slovenskog DJ-a Ele7en.

Armin Van Buuren po peti je puta ove godine izabran za najboljeg DJ-a svijeta prema mišljenju čitatelja magazina DJ Mag. Albumom Imagine na kojem gostuju brojne svjetske zvijezde postiže mega uspjeh na top listama diljem svijeta. Svakog tjedna njegova radio emisija A State Of Trance dopire do slušatelja diljem zemaljske kugle, a proslava 10-godišnjice emisije bila je posebna i po tome što je u 5 tjedana proslavljena na 5 kontinenata u 5 glazbenih spektakala za pamćenje. Prije mjesec dana predstavljen je i dugometražni film o njemu Godina s Arminom. Ljubimac hrvatske publike godinama nastupa u novaljskoj Papayi, a poznat je i po tome što njegovi nastupi na Pagu traju ponekad i više od četiri sata nakon kojih se još satima druži s obožavateljima s kojima se strpljivo fotografira i dijeli im autograme.

Red X-Mas party uz glazbeni predstavlja i pravi vizualni spektakl. Ekstravagantni show, akrobati i plesači mjesecima pripremaju koreografiju i akrobacije u znaku crvene boje koje će posjetiteljima oduzeti dah, a većina njih biti će upravo iznad posjetitelja. Mnogi od performera koji će nastupiti dio su tima najboljih klubova s Ibize. Ulaznice za Red X-Mas party mogu se osigurati već od 29.50 eura u sustavu Eventima.


VIŠE O TEMAMAArmin Van BuurenStožiceelektronska glazbaBožićFerry CorstenDimitri Vegas & Like MikeMitch Crown
Povezano